Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Schneider

( ilość produktów: 1293 )

Schneider – zásuvky, vypínače, kontakty

Schneider Electric je jeden z hlavních dodavatelů z oblasti distribuce energie středního a nízkého nápětí a nepřerušovaného napájení a řešení z oblasti automatizace. Soustředí se na inteligentních technologiích a tím způsobem nabízí bezpečné, úsporné a vyrovnané kontrolování energie. Výrobky a služby Schneider Electrice se dodává do 100 zemích po celým světě, tedy také do Česka. V nabídce firmy najdete systémy napájení a kontroly a pokročilé moderní zařízení. 

Schneider Electric

Spolupracujeme s firmou, která nejenom podle nás, ale podle jiných odborníků a zákazníků si zaslouží uznání, zájem a vyznamenání. Elektrické zásuvky, vypínače a kontakty značky Schneider Electric jsou  novou interpretací elektrické instalace, které elementy můžou být přitom efektivním vyzdobením vnitřka. Produkty se charakterizují širokou paletou barev a tvarů. Jsou vyrobené z různých materiálů a  dokončené v souladu s nejnovějšími trendy. Kontakty, vypínače a zásuvky Schneider je širokou škálou výrobků, které se výborně prezentují v klasických vnitřcích, máme ale také řady vyrobené s myšlenkou o milovnících modernistického minimalizmu a trvanlivých materiálů.

Typ
Barva
Řada
Další filtry
Cena
-
Price ranges
Kategoria
Kategoria

Elektrické zásuvky Schneider Electric 

Nabízíme jednoduché a dvojité zásuvky a rámečky v různých barvách. V nabídce jsou dostupné také jednonásobné a dvounásobné vypínače a počítačové zásuvky a R/TV. Navíc mezi nabízenými námi produkty jsou elementy, které umožňují navržení koplikovanějších systémů elektrické instalace, jako čtyřnásobné rámečky. Vypínače a kontaky budou vhodné pro byty, veřejné budovy a kanceláře. Je třeba zdůraznit, že nabídka je dostupná v velmi dobré ceně, která vypadá atraktivně vůčí kvalitě výrobků Schneider Electric

pixel