Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Proudové chrániče

( ilość produktów: 135 )

Proudové chrániče, známé také jako fíčko, jsou ochranná zařízení, která chrání před úrazem elektrickým proudem a požárem. Fungují tak, že vypínají napájení obvodu, tj. přerušují tok proudu, když se elektrický proud vycházející z obvodu nerovná proudu přicházejícímu.

Kde se proudové chrániče využívají?

Proudové chrániče lze použít v jednoduchých i průmyslových instalacích. Nabízíme různé typy těchto zařízení, takže si jistě vyberete ten správný model.

Správně navržená elektrická instalace je zárukou spolehlivosti a bezpečnosti. Moderní technologie umožňují dosáhnout vysoké efektivity a životnosti jednotlivých komponentů elektrické sítě a zároveň omezit napěťové špičky. Z tohoto důvodu je třeba většinu zastaralých sítí modernizovat, aby splňovaly technické požadavky připojených zařízení. Někdy je pouze nutné vybavit instalaci dalším příslušenstvím, jako jsou proudové chrániče. Ty se používají jako ochrana před úrazem elektrickým proudem, pokud se v obvodu vyskytnou nekontrolované napěťové špičky.

Třífázové proudové chrániče- internetový obchod

V našem sortimentu najdete výrobky, s nimiž můžete vytvořit moderní a bezpečnou elektroinstalaci. Přístroje jsou vyráběny známými výrobci, což zaručuje jejich nejvyšší kvalitu a spolehlivost. Těmito vlastnostmi se vyznačují i proudové chrániče vybavené v moderní bezpečnostní systémy. Jednotlivé modely se vyznačují různými parametry, díky nimž je lze přesně přizpůsobit k typu instalace. Proudové chrániče se používají jako dodatečná forma ochrany proti zkratu a úrazu elektrickým proudem, proto by měly být kompatibilní s ostatními prvky instalace.

Proudové chrániče - obchod s elektrotechnickým materiálem

V prodeji máme výrobky, které jsou vhodné pro domácí i průmyslové instalace. Nabízíme proudové chrániče s různou citlivostí na elektrické impulsy a jmenovitým napětím. Před nákupem je důležité zkontrolovat technický stav budovy a navržený systém obvodů. Rozdíly by měly být nastaveny s ohledem na maximální zkratovou zatížitelnost a také na typ a kapacitu elektrické instalace. Pokud jde o třífázové chrániče, internetový obchod Aququ Vám může nabídnou přístroje.

  • vybaveny dalšími bezpečnostními zařízeními a blokádami,
  • lišící se technickými parametry a výkonem,
  • vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,
  • odolné proti mechanickému poškození a prudkým napěťovým výkyvům.

Zveme vás, k seznámení se s naším sortimentem a vytvoření objednávky.

Doporučujeme také ověřit nadproudové jističe a omezovače přepětí.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel