Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Líniové svítidla LED

( ilość produktów: 99 )

Spolehlivá liniová svítidla jsou jedním z nejdůležitějších světelných zdrojů v kategorii průmyslového osvětlení. Jsou ideální pro výrobní haly nebo sklady, kde je malý počet oken a prostor musí být dobře osvětlen. Vhodně zvolená liniová svítidla zajišťují pohodlí, bezpečnost a kvalitu práce v souladu s předpisy o BOZP.

Nabízíme vysoce kvalitní výrobky, které se vyznačují zpevněnou konstrukcí a těsností. Jistě splní všechna vaše očekávání, a to jak z hlediska kvality provedení, tak z hlediska nadprůměrné estetiky. Oceníte také jejich dlouhou životnost - nepoškodí se ani neztratí své vlastnosti, dokonce i když jsou vystaveny měnícím se teplotám, vysoké prašnosti nebo vlhkosti. 

Úsporná liniová LED svítidla

Vyplatí se zvolit liniová svítidla LED jako hlavní nebo vedlejší zdroj světla. Dokonale osvětlují tmavé prostory a zároveň mají nízkou spotřebu elektrické energie. Je to způsobeno energeticky úspornými technologiemi, které nejen přispívají k úsporám v podnikovém rozpočtu, ale jsou také projevem péče o životní prostředí. LED žárovky vydrží mnohem déle než klasické, nezahřívají se a nepraskají. Jejich likvidace není problematická. Navíc vyzařují teplé světlo, které je příjemné pro oko, nebliká a neodráží světlo. Přispívají tak k ochraně zraku a zajišťují, že se ani po dlouhých hodinách práce při umělém světle nebudete cítit unavení.

Liniová svítidla v naší nabídce

V našem sortimentu najdete líniová svítidla značek Eglo, GTV, Kobi, Rabalux, Struhm nebo V-TAC. Objednejte si je pohodlně s doručením až domů nebo do zaměstnání. Jsme si jisti, že výrobky z hlediska designu i funkčnosti splní všechna Vaše očekávání jak i očekávání Vašich spolupracovníků. 

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel