Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Systémy pro elektrické rozvody - Simon Connect

( ilość produktów: 738 )
Price ranges
Cena
-

Elektrická instalace musí být bezpečná,o což se může postarat investor ještě během projektování bytu/domu a vybírání vhodného vybavení. Interiérové osvětlení, rozmíštění aparatury a možnost připojení dalších zařízení v budoucnosti má obrovský význam. Proto tak důležité je, aby se elementy charakterizovaly nejlepší kvalitou. Náš webový velkoobchod nabízí řadu moderních systému pro elektrické rozvody. Podívejte se na naší nabídku.

Systémy pro elektrické rozvody - zapojte svou domácnost do sítě

Pračka, počítač, alarmový systém, domací telefon, klimatizátor, motoricky ovládaná vrata.. – jsou to některé výzvy, které je třeba řešit, pokud planujeme zapojení domácnosti k elektrické síti. Dům je obvykle napájený z elektrické sítě s pomocí speciálního spojení, kterého posledním elementem je krabice z zabezpečením a elektroměrem, který lze najít v každé domácnosti. Přesně v nich je počátek pro všechny obvody domací instalace, které velikost je různá, v závistlosti od počtu modulů namontované aparatury. A to má vliv na rozměry instalace, pro kterou nutné jsou každého typu příslušenství jako zásvuky, zástrčky a adaptéry, kazety pro stěrku, podlahové krabice, desky a vypínače do zásuvek, nebo rámečky. Všechny výrobky najdete v této kategorii.

 

Výrobky Simon Connect

Nabízíme výrobky nejlepší kvality,značky výrobců jako Simon Connect. Ty modely jsou komplexními sady pro moderní podlahové instalace. Vybavení lze instalovat do moderních zvýšených nebo litých podlah. Patří nim krabice, zásuvky, vypínače, vložky...- všechno vhodné podle podoby a funkčnosti. V naší nabídce najdete také sady Simon k45, jako koncepce komplexních modulových řešení.

Nabízené námi systémy pro elektrické rozvody znamenají neomezené dekorační možnosti - díky jednoduché a přitom designérské formě jsou vhodné pro každý prostor.

pixel