Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Baterka, přenosné lampy

( ilość produktów: 47 )

Přenosné lampy a baterku - univerzální

Každý by měl mít přenosnou baterku a lampy - to je jedna z nezbytných a užitečných pomůcek umístěných v našich domovech. Nezabírají příliš mnoho místa, takže je můžete kdekoli skrýt. Někteří je berou s sebou na extrémně cestách plných dobrodružství a bohatých vzpomínek a jejich praktické vlastnosti lze také využít každý den. Každý by si měl najít perfektní baterku pro sebe, protože si můžete vybrat v tvarech, barvách nebo velikostech.

Přenosné osvětlení bude užitečné v každé domácí dílně, garáži, firmě, technické místnosti, sklepě. Umožňuje vám volně se pohybovat temnými chodbami a místnostmi bez dosahu vnějšího světla. Přenosné LED lampy se stávají více přátelštější. Nalezení cesty v tmavých prostorách je snazší a především bezpečnější.

Připravili jsme pro vás velký výběr produktů od renomovaných výrobců: Emos, GP Bateries, Orno, Pawbol, Philips, Tiross. Přenosné osvětlení v naší nabídce má několik podob. Některé z nich se kromě praktických hodnot vyznačují také vysokou estetikou, efektně zdobí interiér.

Přenosné lampy v naší nabídce

V sortimentu našeho obchodu najdete spolehlivé přenosné lampy s vynikajícími technickými parametry. Splňují všechny bezpečnostní standardy, takže o jejich kvalitě nemusíte pochybovat.

Doporučujeme přenosné osvětlení:

  • přenosné lampy do dílny určené k zavěšení,
  • zásuvkové lampy pro elektrické zásuvky,
  • Teleskopické svítilny na prodlužovacích ramenech,
  • výsuvné lampy do dílny,
  • baterky na baterie,
  • čelovky
  • zahradní lucerny,
  • baterky ve formě přívěsků.

Zajímavým prvkem naší nabídky jsou dekorativní lampy ve tvaru motýlů, srdce, slunce a růže. Tento typ přenosného osvětlení vypadá skvěle v dětském pokoji. Malé děti si zamilují barevné produkty určené k montáži na zeď, které svítí teplým světlem a vytvářejí tak v místnosti útulnou atmosféru.

Přenosné lampy do dílny nebo dekorativní lampy do dětských pokojů? Bez ohledu na to, co si vyberete, máme velký výběr produktů, které vám umožní vytvářet inspirující aranžmá pro domácí nebo veřejné použití. Určitě vás také zaujme osvětlovací příslušenství dostupné v naší nabídce. Nakupujte pohodlně online s doručením domů - zasíláme většinou do 24 hodin od zaplacení objednávky! Neváhejte a navštivte nás.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel