Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Nabíječky, nabíječky USB

( ilość produktów: 7 )
Značka
Price ranges
Cena
-

USB nabíječky – nezbytné příslušenství pro dům, kancelář a automobil

V době, kdy se nemůžeme obejít bez mobilních elektrických zařízení, jsou podobně nezbytná i zařízení k jejich nabíjení. Nabíječky, u kterých se používají moderní technologie, je dobré mít po ruce. Uživatelé příslušenství pro nabíjení očekávají, že díky němu budou schopní zapojit své mobily, laptopy a další mobilní zařízení do napájení v každé situaci. Proto lze v nabídce e-shopu aququ.cz najít řešení, která umožňují  dodání energie různému typu vybavení – jak doma, tak i v kanceláři nebo během cesty. 

 

V sortimentu jsou dostupné napájecí adaptéry nebo také síťové nabíječky, ke kterým jsou dodané USB kabely s automatickým navíjením. Kromě toho je možné vybírat z příslušenství určeného k používání v automobilech. Pozornost si zaslouží také indukční bezdrátové nabíječky s USB portem. 

 

Vysokojakostní inovativní příslušenství pro nabíjení 

Parametry nabízených nabíječek umožňují jejich univerzální použití. To znamená, že mohou napájet většinu zařízení nabízených různými výrobci. Před nákupem je ale vhodné zkontrolovat parametry a z nich vyplývající kompatibilitu. 

 

Nabíječky, které nabízíme, jsou značkové výrobky, jež dodávají elektrickou energii za pomoci USB kabelů. Jedná se o spolehlivé příslušenství určené k dlouhodobému využití. Jeho výhodou je také estetické provedení a kompaktní rozměry. 

 

Inovativní a nápadité provedení je reakce na potřeby pracovníků kanceláří a soukromých uživatelů. Bezdrátové indukční nabíječky jsou přizpůsobené tomu, aby bylo možné je namontovat přímo na desky stolu. To umožňuje přímý přístup k napájení a bezproblémové nabíjení zařízení. Osvědčují se v kancelářských prostorách i konferenčních sálech.

 

Doporučujeme také elektronické časovače

pixel