Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Žárovky, světelné zdroje LED

( ilość produktów: 988 )

Technologie nám nabízí neomezené možnosti. Pokud chcete využít její potenciál k nalezení dodatečných úspor, stačí vybrat jednoduché a přístupné nástroje, Jedním z dokonalých příkladů jsou žárovky LED, které se charakterizují velice vysokým světelným výkonem, elektrickou úsporou a odolností.

Vsadili jsme na renomované výrobce, kteří se těší velkou oblibou zákazníků po celém světě. Nabízíme m.j. Horoz, Kanlux, Nowodvorski a Philips. Díky různorodým parametrům každý nalezne do svého domu, bytu, kanceláře nebo fitmy to, co hledá. Zveme Vás k seznámení se ze sortimentem, který pro Vás připravil tým naš tým obchodu Aququ.cz

Žárovky LED – nejpopulárnější patice vždy po ruce

V interiéru je možné se nejčastěji setkat s žárovkami LED E27 s širokou paticí nebo žárovky LED E14. Vlastní ony o mnoho větší patici, při zachování podobných vlastností. První druh je v jisté míře pozůstalosti ze starých konstrukcí žárovek, ale je on i nadále využívána zároveň v bytech jak i v komerčních místnostech nebo kancelářích.

Jaký druh žárovky vybrat do svého bytu nebo kanceláře

Žárovky LED nabízí možnost výběru výkonu nebo barvy světla, díky čemu můžeme přizpůsobit teplo k individuálním očekáváním všech domovníků. Pokud v místnostech převažuje moderní styl nebo prostory objektu nejsou příliš velké, oplácí se vybrat studený odstín. Vituálně zvětší prostor a bude se dokonale komponovat z bílým vybavením nebo barvou na stěnách.

Pokud Váš dům je vybaven dřevěným nábytkem a velkým množstvím teplých barev, je nutné investovat v LED žárovky s teplou barvou. Zlepší atmosféru celého interiéru, co se přeloží rovněž na spokojenost a relax domovníků.

Doporučujeme se rovněž seznámit z nabídkou inteligentního osvětlení Philips Hue a dekorativních osvětlení dostupnými na Aququ.cz

Výrobce
Cena
Cena
-
Spolupracuje se stmívačem
Spotřeba energie
Patice
Úhel svícení
Teplota barvy
Světelný tok
Clona
Dodatečné funkce
Výška
Šířka
pixel