Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Stavební rozváděč s příslušenstvím

( ilość produktów: 211 )

Elektrické rozvaděče - nezbytná součást každé elektrické sítě

Elektřina je velkým pokrokem lidstva. Jeho přítomnost v domech a bytech výrazně zvýšila komfort života mnoha lidí. Elektřina dnes slouží k napájení celých domácností - nejen domácích spotřebičů nebo elektronických zařízení, ale také například ohřívací kamnům. Pro ovládání sítě ve vaší domácnosti potřebujete kvalitní elektrický rozvaděč.

Jedná se o malou skříňku, ve které jsou vodiče rozděleny do obvodů a chráněny proti poškození. Uvnitř jsou také jističe, které umožňují odpojit vybrané obvody v případě poruchy instalace. Obchod Aququ nabízí 1, 2, 3 a 4 řadové skříně s několika desítkami modulů. To vám umožní vytvořit bezpečnou elektrickou instalaci na míru.

Dostupné druhy rozvaděčů pro Váš domov

Hledáte funkční a estetický rozvaděč? Obchod Aququ nabízí modely pro povrchovou montáž na stěnu, modely pro zapuštěnou montáž do zdi a stavební modely vybavené příslušnými zásuvkami. 

Námi nabízené elektrické nástěnné rozváděče mají uzavíratelný kryt a jsou připraveny k zaplombování. Dokonale chrání před zkratovými proudy a přetížením sítě. Nástěnné rozvaděče mají estetický design, díky čemuž nepřitahují pozornost a zapadají do interiéru místnosti. Obchod nabízí také zápustné rozvaděče, které jsou přizpůsobeny pro rychlou montáž pomocí šroubů a plomb. Skříně se vyznačují velkou plochou kabeláže a větší flexibilitou při výběru svorek. Při správné montáži na stěnu zůstávají pro ostatní neviditelné. 

Nabízené rozváděče se vyznačují vysokým stupněm krytí IP30. Můžete si být jisti, že vaše instalace je chráněna proti působení vody a vniknutí pevných předmětů. Robustní kryt také poskytuje účinnou ochranu před vstupem do nebezpečných částí uvnitř skříně. Doporučujeme vám se seznámit s ovladači WiFi, které vám pomohou bezpečně ovládat vaši elektrickou instalaci.

Podívejte se také k dispozici od nás Kabely a prodlužovací přívody.

 

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel