Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Koupelnové osvětlení

( ilość produktów: 77 )

V koupelně začínáme i končíme den. Je to místo, se pečujeme o naší hygienu a provádíme každodenní péči o náš vzhled. Pro vhodnou přípravu k těmto činnostem, je důležité mít to správné osvětlení. Velmi důležité je, aby było vše dříve naplánováno. Osvětlení do koupelny není jenom bodové osvětlení, které slouží jako hlavní osvětlení, ale taktéž jiné světelné zdroje, nacházející se např. při zrcadle nad umyvadlem. Jak správně vybrat koupelnové osvětlení a přizpůsobit prostor podle svých každodenních potřeb?

Víceúčelové osvětlení do koupelny

Jako hlavní světelný zdroj vyberte menší očka, které libovolně rozmístíte na stropě, v závislosti od Vašich preferencí a především velikosti místnosti. Hlavní osvětlení do koupelny by mělo rovnoměrně osvětlit celý prostor, má především zajistit funkčnost. Pokud se jedna o dodatečné osvětlení do koupelny, tak velmi dobře se ověří nástěnné svítidla, které instalujeme vedle zrcadla, ale i v jiných místech koupelny, např. při vaně nebo toaletę, pokud se tam nachází. V této místnosti se nějlépe ověří studené nebo neutrální barva světla. Plánujete dekorativní koupelnové osvětlení? Můžete v tomto případě zvolit teplejší barvu, díky které vytvoříte náladovou atmosféru ve své koupelně.

Úsporné LED osvětlení do koupelny

Pokud chcete současně získat dobry světelný zdroj, snížit spotřebu energie a zajistit si osvětlení na dlouhé roky, vyberte koupelnové osvětlení LED. Využitá technologie zaručí efektivitu svícení na úrovni 90%, v porovnání s obyčejnou žárovkou, které charakterizují se efektivitou do 10%. Osvětlení do koupelny LED je až 50000 hodin svícení, dlouhá životnost a odolnost na poškození. Mimo to diody led ne vytváří teplo a lze je využít dokonce na povrch citlivý na teplotu.

Kromě koupelnového osvětlení v naší nabídce naleznete i osvětlení schodiště a stolní lampy.

Koupelnové osvětlení

Koupelnové osvětlení je k dispozici v mnoha technických a stylistických variantách. Obvykle je ve formě malých lamp nad zrcadlem nebo nástěnných lamp, které osvětlují pouze část místnosti. Jsou velmi užitečné při každodenní, ranní toaletě. Bohatství vzorů a barev jim umožňuje přizpůsobit se uspořádání téměř každého interiéru.

Značka
Price ranges
Cena
-
Zdroj světla
Typ
pixel