Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Transformátory

( ilość produktów: 5 )

Elektrické transformátory

Nabízíme široký sortiment elektrických transformátorů od známých a renomovaných výrobců. Transformátory jsou zařízení, která slouží k přizpůsobení napětí v jednofázové síti na napětí nastavené spotřebiči. Transformátory jsou jinak označovány jako magnetické obvody, které obsahují cívku, jež není galvanicky spojena. Obchod aququ.cz nabízjak jednofázové tak i třífázové transformátory. Nabízíme také širokou paletu příslušenství. Všechny uvedené produkty pocházejí od osvědčených a renomovaných výrobců, jako jsou např.: Hager, Paulmann, F&F a jiní.

Transformátory - co o nich potřebujete vědět

Transformátory jsou zařízení, jejichž funkcí je přenos elektrické energie mezi obvody. Je důležité věnovat pozornost nejen tomu, zda se jedná o jednofázové nebo třífázové zařízení, ale také vhodně přizpůsobit jeho výkon a výstupní napětí dané elektrické instalaci. To jsou jen příklady parametrů. Nabízíme několik set síťových transformátorů. Doporučujeme vám použít náš intuitivní vyhledávač produktů. Stačí zadat požadované parametry a po několika sekundách se zobrazí odpovídající síťové transformátory pro vaše potřeby. V případě potíží s výběrem správného modelu transformátoru pro potřeby vaší instalace vám naši pracovníci rádi pomohou - stačí zadat požadované parametry a na jejich základě bude vybrán vhodný transformátor. Zaručujeme, že všechny bezpečnostní transformátory splňují potřebné bezpečnostní a jakostní požadavky. To proto, že byly vyrobeny s maximální pečlivostí a přesností za využití moderních technologií a řešení. Navrhovaná zařízení jsou nejen moderní, ale také jednoduchá z hlediska montáže. To je důležité zejména proto, že není nutné používat specializované vybavení nebo další řešení při montáži.

Chcete se dozvědět více o nabízených transformátorech? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poskytneme podrobné informace.

Price ranges
Cena
-
pixel