Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Zásuvky

( ilość produktów: 9451 )

Instalace elektrické sítě v budově to není vše. Pro využití elektrické energie a vybavení je nutno namontovat zásuvky. Právě tyto produkty umožňují připojit různá zařízení k síti. Elektrické zásuvky jsou pouze jedním z mnoha druhů konektorů, kterými lze se připojit do elektrické sítě.

Elektrické zásuvky přizpůsobené potřebám uživatelů

Elektrické zásuvky jsou skupinou produkt navržených tak, aby co nejlépe sloužily domovníků nebo zaměstnancům firem. Vyskytují se jak v jednoduché verzi, ale také ve verzi umožňující spojení několika zařízení současně. Stojí za pozornost i modely s klapkou a clonami. Kromě toho se mohou elektrické zásuvky vyskytovat i k připevnění na stěnu.

Tyto zásuvky se vyznačují vysokou estetikou. Mají nenápadný styl a dokonale padnou do stylu každé místnosti. Neměli bychom zapomenout jak důležité jsou počítačové a telefonní zásuvky - zajišťují připojení k síti těchto zařízení.

Dobrým řešením je vybrat modulární zásuvku - rámeček a samotný modul lze vybrat nezávisle na sobě.

Vypínače světla jako nezbytný prvek instalace

Schodišťové vypínače světla se charakterizují dlouhou životností. Jsou určeny k dlouhodobému a intenzivnímu používání. Spínače světla se ověří v komerčních budovách ale i v rodinných domech. Pozornost si zaslouží jejich klasický, ale velice elegantní vzhled.

Spínače schodišťového světla, stejně jako telefonní zásuvky, počítačové zásuvky a elektrické, se vyskytují ve velmi široké škále barev. Jejich barvu lze snadno přizpůsobit dominantním odstínům místnosti. Některé modely mají navíc o něco více zaoblené hrany a zjednodušený tvar. To znamená, že při dekoraci interiéru si můžete přizpůsobit konkrétní řadu vypínačů světla, ke konceptu celé výzdoby.

Doporučujeme také příslušenství pro elektrické zásuvkyžárovky LED dostupné v naší nabídce.

Značka
Typ
Barva
Řada
Další filtry
Cena
-
Price ranges
Kategoria
Kategoria
pixel