Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Modulové jističe

( ilość produktów: 2055 )
Značka
Price ranges
Cena
-

V každé stavbě se nachází systém elektrické instalace menšího nebo většího rozsahu. Nevhodně vyrobená nebo nezabezpečená instalace může způsobit ohrožení pro zdraví a života osob v místnosti. Za elektrickou instalaci je třeba považovat nejen přepínače a vypínače, zásuvky nebo kabely ve stěnách, ale také zabezpečení různého typu. Patří k nim i modulová aparatura. Zahrnuje mnoho prvků, které můžete najít v našem e-shopu s modulovou aparaturou. 

 

Co je to modulová aparatura?

Hlavním úkolem modulových jističů je zajištění bezpečnosti elektrické instalace, která se nachází uvnitř stavby. Navíc ji má kontrolovat a tím pádem od modulové aparatury značně zaleží bezpečnost uživatelů stavby a účinnost elektrické instalace. Modulová instalace se skládá z mnoha přístrojů. Existuje také široká paleta možností zabezpečení různého typu, které je možné upravit individuálně do každé instalace. Modulová aparatura se skládá z modulových jističů, které přerušují plynulost obvodu, když proud přesáhne bezpečnou hodnotu. Kromě toho máme také proudové chrániče, které vypínají obvod, když se elektrický proud který je dodávaný do obvodu, nerovná proudu, který z něho vyjde. 

Navíc náš e-shop nabízí omezovače přepětí, izolační spínače, indikátory spotřeby energie a elektroměry. 

 

Výhody modulové aparatury 


Modulová aparatura je aktuálně považována za standardní řešení v oblasti bezpečnosti stavby. Má všestranné použití, protože ji lze použít jak v domácnostech, tak i ve veřejných budovách, restauracích, obchodech a nákupních centrech. Splňuje všechny normy a je možné ji mezi propojit. Je třeba také vědět, že modulová aparatura nejen že zaručí bezpečnost elektrické instalace, ale také je bezpečným systémem.

pixel