Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Bistabilní relé

( ilość produktów: 178 )

Nabízíme široký výběr bistabilních relé, která se ideálně hodí pro nejrůznější typy budov. Nabídka zahrnuje různé modely relé od známých a renomovaných výrobců, jako jsou Hager, Zamel, F&F nebo DIN. K dispozici jsou sekvenční, pulzní, beznapěťové nebo časovací modely. Zaručujeme nejen vysokou kvalitu našich relé, ale také komplexní podporu při hledání správného řešení.

Co stojí za to vědět o bistabilních relé?

Bistabilní relé je přístroj používaný k ovládání osvětlení a různých dalších elektrických zařízení. Slouží k zapínání a vypínání elektrických spotřebičů. V závislosti na instalaci lze zařízení zapínat a vypínat skupinově nebo samostatně pomocí vzdálených od sebe světelných zdrojů. Jejich princip fungování je velmi jednoduchý. První stisknutí tlačítka aktivuje relé, druhé ho vypne. Bez ohledu na zvolený model relé je jejich montáž snadná a obsluha velmi jednoduchá. Bistabilní relé umožňuje dálkové ovládání různých prvků na mnoho způsobů. V případě osvětlení umožňují nejen zapínat a vypínat světla, ale také regulovat jejich intenzitu. Umožňují také ovládat rolety, markýzy, garážová vrata a vjezdové brány, ale i řadu dalších zařízení.

Na co se zaměřit při výběru bistabilních relé?

Při výběru správného bistabilního relé je důležité, aby odpovídalo vašim potřebám. Všechny nabízené modely jsou velmi odolné, praktické a snadno se ovládají. Mají-li však splnit očekávání zákazníka na 100 %, musí být přizpůsobeny individuální situaci. Jedním z nejdůležitějších rozhodnutí je, zda se má jednat o vestavné nebo nástěnné modely. Vzhledem k rozmanitosti modelů si každý najde ideální řešení vyhovující jeho potřebám.


Prohlédněte si celou nabídku produktů v této kategorii a nezapomeňte na regulátory teploty.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel