Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Kabely a převody

( ilość produktów: 8 )
Typ
Využití
Prodejní jednotka
Počet žil
Průřez žíly
Price ranges
Cena
-

Kabely a převody - vnitřní a venkovní použití

Kabely a elektrické převody jsou prvky, jejichž účelem je spojení zdrojů elektrického proudu s přijímačem. Prostřednictvím elektrického proudu se přenáší informace a elektrická energie. Kabely a převody - je mezi nimi vůbec nějaký rozdíl? Mají stejnou funkci, ale liší se budovou a určením. Kabely s izolací, která jí zajišťuje těsnost a trvanlivost, lze použít venku, převody se naopak používají uvnitř. 

 

Díky nim můžeme přestavovat elektrickou instalaci, což je nutné ve chvíli, kdy bychom si koupili nové domácí vybavení. Nové obvody děláme proto, abychom se vyhnuli nadměrnému zatížení aktuální instalace, což je často podmíněné velkou spotřebou energie, jak tomu je v případě praček, vařičů nebo myček. 

V závislosti na místě,kde se nachází elektrická instalace, je třeba vybrat jiné kabely a elektrické převody. 

 

Kam můžeme namontovat kabely a převody?

Můžeme je namontovat pod omítkou nebo na omítce v suchých místnostech, které jsou vystavené velké koncentraci vodní páry ve vzduchu, v nevelkých zařízeních, v přenosných přístrojích, v místech vystavených vibracím, lze je uložit do země, kde můžou být vystavené menším nebo větším poruchám. Můžeme se také zmínit o kabelech a převodech určených k vysílání televizního signálu, spojení audio prvků a přenosu signálů ze satelitní antény. 

 


Doporučujeme také další sortiment, ve kterém lze najít mimo jiné domácí prodlužovače a zahradní prodlužovače.

pixel