Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Pouliční osvětlení

( ilość produktów: 102 )

Pouliční osvětlení

Osvětlení ulic, parků, náměstí a dalších veřejných prostorů po setmění je mimořádně důležité jak z důvodu bezpečnosti tak pohodlí pohybu. Na rozdíl od interiérových zdrojů světla, vyzařují mnohem větší intenzitou. To má vliv na vyšší spotřebu energie. Pouliční LED lampy jsou nejen efektivnější, ale také levnější v provozu. Vydrží také mnohem déle, což snižuje náklady spojené s jejich výměnou v případě poškození nebo spálení. Tento typ osvětlení najdete i v naší nabídce.

Pouliční LED lampy s různým výkonem

Pouliční osvětlení LED , které nabízíme, se vyznačuje velmi dlouhou životností a úsporou energie. Během nepřetržitého provozu v obdobích po setmění nejen účinně rozsvítí široké okolí, ale také spotřebuje asi o 80% méně elektřiny. Naše lampy jsou vynikající náhradou za tradiční osvětlení určené k osvětlení ulic, křižovatek, parkovišť, ale také tunelů a podzemních přechodů nebo průmyslových prostorů.Tato řada zahrnuje pouliční LED lampy s výkonem 15 až 200 W. Co Vám umožní zvolit optimální řešení pro velikost osvětlené plochy a specifiky prostoru. Vyznačují se různou barvou světla - neutrální (4000K) nebo studená bílá (6400K). Jednotlivé modely se liší také světelným tokem, od 3 600 lm až do více než 26 000 lm.

Pouliční osvětlení parků a příslušenství

Kromě pouličních LED lamp nabízíme také speciální řešení pro osvětlení parků a zahrad. Zajímavým a originálním produktem je model lampy ve formě charakteristického klobouku namontovaného na sloupu. Tento typ pouličního LED osvětlení bude skvěle vypadat v prostoru mezi stromy nebo v blízkosti parkových laviček.Pokud hledáte jiné venkovní osvětlení, prohlédněte si naši nabídku zahradních lamp a nájezdových lamp.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel