Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Kontroléry i stmívače LED

( ilość produktów: 24 )

Kontrolery do LED

Řízení osvětlení ve vaší domácnosti nebo podniku nebylo nikdy tak jednoduché a pohodlné! Prohlédněte si intuitivní ovladače pro LED pásky, které jsou vybaveny mnoha praktickými funkcemi:

  • zapínání a vypínání světla,
  • změna intenzity světla,
  • změna barvy,
  • dálkové ovládání spárovaného přijímače a stejná forma aktualizace zařízení.

Díky ovládání těchto parametrů máte plnou kontrolu nad tím, jak bude váš interiér vypadat po setmění. Kontrolery LED vám dávají svobodu při vytváření atmosféry v místnosti - intimní nebo párty atmosféru, stejně tak pomáhají vytvořit relaxační, pracovní nebo vyučovací prostředí. A to vše bez nutnosti vstávání, ale pomocí kompaktního dálkového ovládání. Má dosah až několik metrů!

Pohodlné ovladače pásků LED

Námi nabízené spolehlivé kontroléry LED osvětlení jsou ideální pro každou domácnost i firmu. Jsou vhodné nejen pro použití v obytných prostorách, ale také v kancelářích, například při tvorbě nápisů, billboardů, expozic, výzdobě reklamních stánků a vitrín. Úprava světelných parametrů i na těžko přístupných místech je konečně jednoduchá a možná!

Dálkové ovládání světla je jedním z prvků chytré domácnosti. Stojí za to zvážit tento způsob ovládání osvětlení. Navrhované stmívače LED jsou kompatibilní s pásky, moduly a úspornými žárovkami. Umožňují plynulé stmívání nebo rozjasňování světelných zdrojů, aby byl interiér vždy funkční.

Objednejte si kontrolery pro LED osvětlení v našem obchodě!

Zveme vás k nákupu kontrolérů pro osvětlení LED. V našem internetovém obchodě si můžete objednat intuitivní LED kontrolery a stmívače od firem, jako jsou GTV a Zamel. Díky systémům dálkového ovládání jistě pocítíte zlepšení komfortu bydlení a práce. Časté změny barvy nebo intenzity světla již nejsou žádným problémem.


Podívejte se také k dispozici od nás hadice LED.



 
Značka
Price ranges
Cena
-
pixel