Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Příslušenství

( ilość produktów: 105 )
Značka
Price ranges
Cena
-

Příslušenství pro technické osvětlení

Určené pro sklady a továrny technické osvětlení vyžaduje zvlaštní pozornost během montáže a

údržby. Připravili jsme pro Vás bohatou nabídku příslušenství pro techniké osvětlení, díky čemu snadno provedete všechny modernizace, konzervace nebo opravy.

Příslušenství pro osvětlení ve skladech a halách.

Technické osvětlení lze využít především v průmyslových stavbách, jako haly a sklady. Využívá se ho při těžkých podmínkách, kde může být vystaveno vlhkosti, prachu nebo mechanickým poškozením. Tím pádem základem je vysoká kvalita, kterou by se měla charakterizovat nejen svítidla ale také příslušenství pro technické osvětlení. V naší nabídce najdete výrobky, které jsou velmi pevné. V závislosti na vybrané modely mají různý stupeň ochrany IP65, IP66, IP67 nebo IP68.

Technické osvětlení - základní příslušenství

Pokud jde o technické osvětlení, základem je především bezpečnost. Proto když se rozhodujeme na instalaci, dobře by bylo, abychom je vybavili správným příslušenstvím pro osvětlení skladů a hal. Výrobky vysoké kvality najdete v nabídce našeho eshopu. Tady je třeba zmínit kabelové konektory v různých podobách. Na výběr máte rovné spínače, nebo trojníky pro využití při rozvětvení systému osvětlení. Jsou ochránou proti těžkým podmínkám a vnějším vlivům. Jsou těsné, a zabezpečené proti UV záření .

Příslušenství pro technické osvětlení - zásuvky, zapalovače, reflektory pro svítidla

Příslušenství pro osvětlení hal a skladů to rozmanité výrobky, které doplňují instalaci a působí, že se stává velmi praktická. Základem v tomto případě jsou zásuvky pro žárovky. Lze je využít jako samostatné vybavení, obvykle ale jsou doplněním k svtítidlům. Umožňují vyšroubování žárovky s vhodným závitem. V naší nabídce najdete varianta s kablem nebo bez.

Pokud jde o příslušenství pro technické osvětlení, které nejčastěji vybírají naši zákazníci, můžeme zmínit:

  • zapalovače
  • refelktory pro svítidla
  • napájecí kabely
  • rozdvojky
  • závěsy na lampy

Mezi praktickými řešeními, které nabízíme zákazníkům, je také venkovní senzor pohybu 97475 Eglo, který lze namontovat před vchodem do firmy.

pixel