Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Stavební rozváděče

( ilość produktów: 39 )

Stavební rozváděče a rozvodnice - co to je?

Rozváděče a stavební rozvodnice se velmi často používají v garážích, výrobních halách nebo dílnách. Nabízíme různé typy rozváděčů, které jsou vyráběny z nejkvalitnějších materiálů v Polsku. Mají 16 a 32A elektrické zásuvky a prostor pro další příslušenství. Jejich použití umožní bezpečné používání strojů a zařízení, pro které je nezbytné připojení k elektrické síti.

Na stavbě často nechybí přístup k elektrickým přípojkám a instalacím. V takových místech je proto nutné použít alternativní řešení ke splnění energetických požadavků. Patří mezi ně stavební rozváděče používané jako dočasné zdroje napájení. Tato zařízení jsou proto nutností, a to nejen v novostavbách. Elektrické stavební rozváděče se hodí také všude tam, kde není možnost připojení k elektrické síti.

Elektrická stavební rozváděče

Nabízíme široký výběr napájecích zařízení od ověřených výrobců. Všechny námi nabízené stavební elektrické rozváděče splňují požadované jakostní a bezpečnostní normy. Kromě toho jsou vyrobeny z materiálu odolného proti poškození, které lze instalovat i mimo budovu. Stavební rozvaděče, které nabízíme, se vyznačují:

  • špičková kvalita,
  • bezpečnost,
  • funkčnost,
  • dobré techniceké parametry,
  • odolnost proti zkratům a napěťovým špičkám,
  • těsná konstrukce.

Doporučujeme vám prohlédnout si aktuální nabídku elektrických rozváděčů v obchodě Aququ.cz.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel