Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Elektromechanické zámky

( ilość produktów: 11 )

Montáž zámků na dveře umožňuje účinně zabezpečit prostory proti neoprávněnému vstupu nepovolaných osob. To je nesmírně důležité jak pro obytné budovy, tak pro komerční objekty. Elektromechanické zámky jsou jedním ze způsobů, jak zajistit bezpečnost, pohodlí a klid. Jak se tento typ zámku liší od tradičních mechanických zámků?

Elektromechanické zámky - jak fungují?

Dveřní zámky vyrobené moderní elektromechanickou technologií jsou zapuštěny do dveřního křídla - stejně jako starší mechanické modely. V čem je tedy rozdíl? Projevuje se to ve způsobu používání zámku. V tradičních modelech se dveře otevíraly pouze klíčem. Naproti tomu elektromechanické zámky využívají také elektronickou technologii, takže je můžeme otevírat dvěma způsoby.

 

Jak to funguje? Při montáži tohoto typu zámku do dveří budeme moci dokoupit i další moduly, které umožní použití elektronických systémů kontroly přístupu. Samotný elektromechanický zámek nám neumožní otevřít jej bez klíče, ale dává nám takovou možnost. Stačí si zakoupit další komponenty - například kování s kontrolou přístupu RFID, ke kterému jsou již připevněny kroužky na klíče nebo bezkontaktní karty. Díky všem potřebným komponentům můžeme vytvořit inteligentní systém, který nám umožní ještě účinněji zabezpečit vchod.

 

Elektromechanické zámky, které jsou součástí výše uvedeného systému kontroly přístupu, umožňují pohodlné otevírání dveří bez použití klíče. K odemknutí dveří stačí zadat heslo nebo kód. Výše uvedené systémy umožňují také ještě snadnější přístup pomocí bezkontaktní technologie, kdy stačí pouze čip nebo karta. V případě výpadku elektrického proudu lze dveře otevřít i tradičním způsobem, tedy klíčem.

 

Kromě elektromechanických zámků najdete v naší nabídce také Kódované zámky RFID.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel