Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Exteriérové panely

( ilość produktów: 56 )
Značka
Price ranges
Cena
-

Exteriérové panely

Domácí telefon je současně nejpopulárnější zařízení pro kontrolu vstupu k stavbě. Lze ho instalovat tak v panelácích, jak i rodinných domech, ve kterých by se bydlící chtěli cítit bezpečněji. Standardní systém vyžaduje montáž dvou elemetnů, které umožňují komunikaci. Jedním z nich je venkovní panel

Venkovní panel je modul montovaný na venkovní stěně stavby při vstupních dveřích nebo bráně. Umožňuje hostovi vyběr čísla bytu a signalizaci přítomnosti s pomocí tlačítka.

 

Venkovní panely

Exteriérové panely se liší podobou a stavbou, v souvislosti od toho, do jakého počtů prostorů mají vysílat signál. Standarní panel zahrnuje jedno tlačítko, nezbytné v případě vchodu do rodinného domu. Může ale také zahrnovat mnoho tlačítek, které vedou do různých bytů nebo místnosti. Venkovní panel může mít 3,8 nebo 16 tlačítek v závislosti na to, kolik bytů má obsloužit systém. Alternativou je digitální panel s tlačítky a displejem. S pomocí panelu host může vybrat číslo bytu na klavesnici. Takové panely se dokážou užitečné v stavbách, kde je hodně bytů.

 

Venkovní video panely s osvětlením a kamerou

Systémy kontroly vstupu můžou zahrnovat vnitřní monitory.Díky nim nájemník vidí osobu a může ověřit jeho totožnost. Aby to bylo možné, venkovní video panel musí mít kameru a osvětlení. Ten druhý element je nezbytný pro zachycování obrazu po setmění, když před venkovními dveřmi je temno.

Eshop aququ.cz nabízí venkovní video panely přizpůsobené pro obsluhu různého počtu bytů. Nabízíme modely pro montování nastěnně nebo pod omítku, které liší se velikostí, barvou nebo vzory. Všechny panely jsou vyrobené z trvanlivých, antikorozně zabezpečených materiálů a mají vhodnou třídu těsnosti IP.

Pokud máte zájem na výrobky, které záručí vysokou úroveň bezpečnosti, podívejte se také na falešné kamery.

 

pixel