Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Dětské lampy

( ilość produktów: 62 )

Dětský pokoj je místo, kterému bychom měli věnovat velkou pozornost. Malé děti nemají rády fádní, tónované prostory, které nabízí teplou a klidnou atmosféru, umožňující regeneraci. Mají rády mnoho radostných barev a sortiment připomínající jim zábavu. Aranžace takové místnosti nemusí být vůbec komplikované, stačí vybrat vhodné produkty a těšit se radostným interiérem, který až pobízí k aktivnímu trávení volného času. Jedním s takových příkladů mohou být dětské lampy v zábavných tvarech a barevné nástěnné lampy k zavěšení na stěně. V této kategorii jsme připravili něco speciálního!

Dětské lampy pro chlapce a děvčata v každém věku

Nástěnné lampy ve tvaru puzzle? Anebo vybavení připomínající oblíbený hudební nástroj nebo sportovní disciplínu? Bez ohledu na to, co vyberete, v našem obchodě naleznete produkt odpovídající Vašim očekáváním. Vlastníme m.j. stojící i závěsné lampy ve tvaru zvířátek nebo autíček. Všechny budou barevně přizpůsobeny do dětského pokoje, aby se ladily s pokojem holčičky nebo chlapce.

Mnoho světla a možností jak osvětlit místnost

Děti se o mnoho lépe cítí v dobře osvětlených místnostech. Jejich představivost nefunguje negativním způsobem, když se dívají v temné místa. Když se blíží večer a čas na spánek, světlo by mělo vytvořit ospalou atmosféru, která bude postupně tlumit uvolňovanou energii. Je důležité proto vybrat stojící lampy při stolku nebo stolu jak i nástěnné dětské lampy ve tvarech a barvách, které se hodí do výzdoby pokoje.

Pokud již víte, že se stanete rodiči nebo plánujete rekonstrukcji pokoje svého dítěte, tak nemáte na co čekat. Zveme Vás k seznámení se s produkty dostupnými v našem obchodě. Zaručujeme, že nalezení vhodné osvětlení ještě nikdy nebylo tak jednoduché!

Porovnejte rovněž jiné produkty z naší nabídky, v tom mezi jinými noční lampy nebo lustry.

Značka
Typ
Barva
Zdroj světla
pixel