Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

EATON

( ilość produktów: 115 )

Eaton je výrobcem elektrického příslušenství, které je vyhledávané profesionály zabývající se montážemi nejrůznějších typů instalací a zařízení. Vlajkovým produktem jsou jističe Eaton, které jsou k dispozici v mnoha variantách a v různých parametrech. Pokud hledáte komponenty pro konkrétní využití navržené společností Eaton, náš obchod je ideálním místem pro výhodné nákupy. 

Jističe Eaton - pro různé využití

Jističe značky Eaton představují širokou řadu produktů, v níž najdete příslušenství pro domovní instalace i profesionální komponenty pro specializované využití. Jističe Eaton jsou nezbytné pro správné fungování elektrických systémů. Chrání obvody před přetížením a uživatele před úrazem elektrickým proudem. Proto je při provádění různých typů instalací nezbytné dodávat vysoce kvalitní příslušenství. Hledáte kvalitní výrobky? Značka Eaton přichází naproti. Obchod Aququ je místem, kde najdete široký výběr zařízení tohoto výrobce.

Eaton - jističe, stykače a mnoho dalších produktů

Eaton je především výrobcem různých typů jističů, ale nejen jich. Najdete zde i další výrobky této společnosti, které jsou vhodné pro domácí i průmyslové instalace a elektrická zařízení k nejrůznějším účelům.

Které výrobky Eaton stojí za zvláštní pozornost?

  • nadproudové jističe různých parametrů,
  • výkonové stykače,
  • kontaktní moduly,
  • spínače pro stroje a jejich kryty.

Toto jsou pouze příklady příslušenství Eaton. Náš obchod nabízí mnoho dalších produktů této společnosti, které používají profesionálové působící v různých odvětvích. Pokud chcete, aby vámi instalované zařízení fungovalo bezchybně a dlouho si zachovalo své parametry, vyplatí se zaujmout výrobky společnosti Eaton. Prohlédněte si naši mimořádně širokou nabídku a nakupujte za výhodné ceny.

pixel