Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Zvonky, gongy, tlačítka zvonků

( ilość produktów: 245 )
Značka
Price ranges
Cena
-

Bezpečnost a komfort bytu díky zvonkům

Jsou momentálně v každé nové stavbě a staré budovy se velmi rychle za využití moderní technologie upravují tak, aby odpovídaly měnícím se standardům. Telefony a zvonky jsou momentálně neodmyslitelnou součástí bezpečnostního systému v bytových, komerčních nebo veřejných budovách. Jejich účelem je ochrana před vstupem neoprávněné osoby na soukromý pozemek nebo do budovy.

 

Domovní telefony – rozšířená alternativa jednoduchých zvonků

Dnes mají právě domovní telefony vůdčí roli při zabezpečení přístupu do budovy. Je možné je rozdělit na digitální a cifrové. Ty první se vyznačují jednoduchou obsluhou a nízkou cenou, druhé jsou zařízení o širokých možnostech, jako například seznam obyvatel nebo programování kódu na otevírání dveří.

 

Nejnovějším typem je domovní videotelefon, který navíc umožňuje pozorování osob, které jsou venku. Některé modely mají režim registrace obrazu, díky tomu se můžeme dozvědět, jestli někdo nenavštívil naši nemovitost během naší nepřítomnosti. Toto řešení se používá v moderních bytových domech, ale oblíbené je také u majitelů rodinných domů.

 

Podívejte se na naši nabídku zvonků a telefonů - těch tradičních i těch s moderními funkcemi, které jsou vyrobeny za použití nejnovější technologie. Pečujte o vlastní bezpečí i bezpečí své rodiny, starejte se o efektivní ochranu domu, bytu nebo firmy.

 

Podívejte se také na sady domovních telefonů a systémy monitoringu

pixel