Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Zdroje G53/GU10 AR111/ES111

( ilość produktów: 14 )

Žárovky LED AR111

Výběr krásných svítidel je důležitý hlavně z estetických důvodů. Úloha žárovek je zcela odlišná. Mají svítit světlem - teplým nebo studeným s konkrétní intenzitou. Osvětlí tak interiér po setmění nebo za zamračeného zimního dne. Působí v místech pro relax útulným a pohodovým dojmem a v místnostech pro práci a výuku povzbudivě, podporují soustředění.

Výrobci nabízejí několik typů produktů. Mezi nejoblíbenější patří například LED žárovky GU10, které jsou určeny pro halogenové lampy. Tento typ upevnění se stává pořád populárnější, a to hlavně díky snadné a nenáročné montáži.

Tento typ závitu (GU 10 nebo GU53) má žárovky ES111, které naleznete pod označením LED AR111. Mají nízké napětí a jsou novější a ekonomičtější verzí halogenů. Jsou oblíbené zejména při konstrukci profesionálních lamp.

Žárovky ES111 v naší nabídce

V nabídce našeho obchodu naleznete příslušenství, které vám pomůže vytvořit příjemnou atmosféru. Některé z nich vyzařují teplé světlo - ideální pro relax po práci nebo čtení před spaním. Jiné svítí studeným světlem, ověří se skvěle v koupelně nebo jiným pracovním prostoru.

Sortiment zahrnuje různé varianty produktů, mezi nimi najdete oblíbené žárovky G53 a GU10 (patice) , které jsou součástí moderních a ekologických LED žárovek AR111.

Nabízíme pouze řešení od známých a ceněných značek, např:

  • GTV,
  • Kanlux
  • Nowodvorski.

Zveme vás k pohodlnému online nákupu. V internetovém obchodě najdete pouze značkové, bezpečné a efektivní produkty, které budou fungovat v každé domácnosti nebo kanceláři. V případě potřeby poskytujeme odbornou pomoc našim odborníkům.

Vyzkoušejte taktéž dekorativní osvětlení, dostupné již v našem obchodě!

Výrobce
Cena
Cena
-
Úhel svícení
Teplota barvy
Spotřeba energie
Patice
pixel