Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Dekorativní osvětlení

( ilość produktów: 43 )

Dekorativní žárovky LED

Neobvyklá forma a zajímavý styl - to jsou ve zkratce dekorativní žárovky. Snoubí v sobě dekorativní a užitné funkce. Tyto výrobky se používají v místnostech pro různé účely - doma, v kanceláři, v obchodě nebo v restauraci. Prohlédněte si naši nabídku a vyberte si žárovky přizpůsobené uspořádání vašeho interiéru.

Přestože úkolem žárovek je emitovat světlo, nemá smysl rezignovat s jejich originálního vzhledu. Jejich originální design připoutají pozornost a mohou být hlavní dekorací místnosti. Dekorativní žárovky jsou kombinací moderní technologie a originálního stylu.

Dekorativní žárovky LED - nadčasový styl a kvalita v moderním provedení

Žárovky jsou světelné prvky, které se používají tak často, že se na ně často zapomíná. Jejich řádné provedení však zaručuje, že interiéru mohou dát jedinečný charakter.

Retro dekorativní žárovky jsou skvělou volbou do domácnosti, ale také do kanceláře, restaurace nebo kavárny. Dokonale zdůrazňují styl místnosti - zejména pokud jde o tradiční, klasický styl. Dekorativní led žárovky by měly být umístěny ve stínítku nebo kování, které nezakryjí jejich jedinečný vzhled. Jejich nadčasový a poutavý design je jejich nejsilnější stránkou.

Postarat se o jejich účinnost a dostatečný výkon. Díky tomu dekorativní žárovky LED účinně osvětlí každou místnost. Díky tomu jsou často vybírány pro lampy, které jsou hlavním zdrojem světla.

Retro dekorativní žárovky, perfektní ve všech ohledech

Tyto žárovky přímo odkazují na styl z minulé doby. Přesto využívali inovativní řešení. Proto lze říci, že kombinují klasický design a moderní technologie.

Dekorativní žárovky jsou energeticky úsporným světelným zdrojem. Za povšimnutí stojí jejich impozantní výkon a životnost. Mohou svítit až několik tisíc hodin. Nemusí se tedy často měnit. Pro uspokojení jejich uživatelů bylo zajištěno rychlého dosažení maximální jasnosti. Po zapnutí napájení ihned osvětlí místnost.

Pokud dáváte přednost jednoduchým řešením, podívejte se na tradiční LED žárovky nebo zářivky dostupné v našem obchodě

Výrobce
Cena
Cena
-
Pohybový senzor
Spotřeba energie
Patice
pixel