Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Kancelářské osvětlení

( ilość produktów: 221 )

Kancelářské osvětlení

Stropní osvětlení v mnoha kancelářských prostorách stanoví pouze umělý světelný zdroj. To vyžaduje instalacji opravdu silnych svítidel, které zajistí vhodné pracovní podmínky. Kancelářské stropní osvětlení musí splňovat nekolik zásadních kritérii, aby je było možné započítat do osvětlení, které pomáhá pracovní efektivitě. Klademe proto důraz na nejdůležitější parametry a vlastnosti, které by měly zaujmout potencionálního kupce.

Kancelářské osvětlení ve světle norem

Kancelářské stropní osvětlení, jak každé, využívané v této oblasti, se musi charakterizovat minimální intenzitou svícení na úrovni 500 lx. Co více, index podání barev, nemůže být nižší než 80. Vyhýbáme se taktéž světelným efektům a hodnota parametru UGR, který nás informuje ukazatel oslnění, musi být ≤ 19. Vlastnosti týkající se každého pracovního stanowiska, ve kterém se nachází počítač. Využití v nich stropního osvětlení není náhodné. Při każdym jiným, které nezpůsobuje, svícení směrem shora, může dojít k oslnění. Co se promítá na omezený pracovní komfort.

LED kancelářské osvětlení – dobře organizovaný pracovní prostor

V kanceláři na stropě, montujeme lampy, které jsou zdrojem dobrého světla a současně jsou úsporné. Vyniká to z nutnosti, snížení nákladů spojených s využitím kancelářského prostoru. Proto svoje využití nalezlo kancelářské osvětlení LED s moderní technologii, která zajistí nižší spotřebu, jsou lehké a šetrné k lidskému oku. V naší nabídce naleznete stropní kancelářské osvětlení ve formě płochych svítidel s minimalistickým a jednoduchým designu, bílé visící lampy osvětlují např. pracovní stoly v dílnách a malé panely LED, které se ve stropě ztratí.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel