Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Kontakt Simon

( ilość produktów: 2490 )

Kontakt Simon: Spínače, zásuvky a vypínače

Kontakt Simon nabízí elektroinstalační příslušenství v modulárním provedení. Zákazník si sám vybírá modul a rámeček tak, aby celek splňoval nejen jeho očekávání z hlediska praktického využití, ale také jeho vizuální představy. Firma proto dbá nejen na kvalitu svých výrobků, ale také na to, aby se jednotlivé prvky staly dekorativním akcentem interiéru a vy jste nemuseli kontakty schovávat za skříněmi, regály a postelí.

Kontakt Simon - detaily mají význam

Jak velkou pozornost věnujete vzhledu zásuvek ve vaší domácnosti? Záleží vám na tom, jakou mají barvu, nebo se řídíte osvědčeným vzorem a vždy volíte bezpečnou bílou nebo metalízu? Kontakt Simon učí své zákazníky kreativitě a motivuje je k hledání nových řešení, k experimentování i s takovými drobnostmi, jako jsou zásuvky nebo kontakty.

Více o Kontakt Simon

Firma je jedním z předních výrobců elektroinstalačních zařízení. Zásuvky Simon se od ostatních zásuvek dostupných na trhu liší množstvím jedinečných barev, díky nimž je můžete snadno sladit s designem interiéru konkrétní místnosti. Kontakt Simon nabízí skleněné, kovové, dřevěné, betonové a plastové rámečky. Pokročilá elektronika s detektory plynu a zatopení, hodinami, termoregulací, podsvícením a modulem Bluetooth přispívá ke spokojenosti z aranžmá a k bezpečnému uspořádání interiéru. Vypínače Simon jsou k dispozici v různých verzích - křížové i jednopólové.

Dostupný šek od nás  elektrické zásuvky, prodlužovací bubny a další náležitosti.

pixel