Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Spínací hodiny

( ilość produktów: 21 )

Časovače - nejdůležitější informace

Časovače, známé také jako časové programátory, jsou moduly, které umožňují časové řízení zařízení v automatizačních systémech. Funkce zařízení umožňuje uživateli nastavit individuální provozní dobu pro konkrétní elektrický spotřebič. Uživatel tak může určit přesný čas, kdy bude spotřebič v provozu. Stačí nastavit čas, kdy se elektrický spotřebič odpojí od zdroje napájení, aby přestal pracovat. Stojí za to připomenout, že toto zařízení umožňuje nejen vypnout elektronické zařízení, ale také ho v určitý čas spustit. Samotná instalace časovače není složitá - připojíte jej do zásuvky a poté příslušné zařízení k programátoru.

Jaké časovače spínače?

Obchod aququ.cz nabízí široký sortiment časovačů. Všechny pocházejí od známých a renomovaných výrobců, díky čemuž se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a životností. Umožňují jejich efektivní používání po mnoho let. Řada zahrnuje jednokanálová i dvoukanálová zařízení, takže umožňuje připojit nejen jeden, ale i dva spotřebiče. Co je třeba vzít v úvahu při výběru správného časovače v obchodě? Především je třeba vzít v úvahu parametry zařízení, ale také vlastní preference a očekávání. K dispozici jsou různá řešení pro denní nebo týdenní programování. Každé z nabízených zařízení má také jiné funkce.

Máte zájem o nákup časovače spínače a chcete se dozvědět více informací? Neváhejte se na nás obrátit - rádi vám zodpovíme všechny dotazy a pomůžeme vám s výběrem správného příslušenství.

Doporučujeme vám prohlédnout si aktuální nabídku elektrických rozváděčů v obchodě Aququ.cz.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel