Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Karlik

( ilość produktów: 1682 )

Karlik – elektroinstalační příslušenství

Karlik je polská rodinná společnost, která se specializuje na výrobu instalačního příslušenství. Vyznačuje se mnohaletými zkušenostmi, výrobky s logem této značky jsou na trhu od roku 1978. Nabízené produkty jsou nejen výborné kvality, ale také estetické a originální. Potvrzením těchto vlastností jsou certifikáty, mezi nimiž nalezneme certifikát kvality, který splňuje požadavky normy ISO 9001: 2015.

Zásuvky a vypínače Karlik

Výrobky, které jsou vytvářeny na výrobních linkách firmy, jsou určeny pro dokončení elektroinstalací v obytných budovách nebo komerčních místnostech. Zahrnují nejen standardní zásuvky a vypínače Karlik, ale také díly nezbytné pro připojení centrálních vysavačů a telekomunikačního zařízení. Sortiment zahrnuje mimo jiné zásuvky Karlik jednoduché i dvojité, telekomunikační, anténní, telefonní a počítačové, datové a zásuvky odolné vůči vodě.Kromě externích rámů, mechanismů přepínání osvětlení nebo zásuvek společnost vyrábí také další instalační komponenty. Mezi ně patří regulátory, senzory, ovladače a doplňkové materiály potřebné k vytvoření estetické a funkční zásuvky, sady zásuvek nebo spínače. Různorodost modelů vám také umožňují vytvořit libovolnou kombinaci elektronických a telekomunikačních zásuvek a spínačů osvětlení.

Atraktivní design v moderním a klasickém stylu

Vypínače Karlik a telekomunikační a elektrické zásuvky jsou vyráběny v moderním designu. Dostupné kolekce se však od sebe liší, což umožňuje přizpůsobit model stylu interiéru k potřebám uživatelů. Výrobce nabízí zápustné jak i moduly nástěnné. Mezi nimi si zaslouží pozornost spínače a zásuvky Karlik z kolekce Deco, které se vyznačují jednoduchou geometrickou formou a bohatým výběrem barev rámečků. Existují také modely ze dřeva, skla nebo napodobeninou dřeva.

Karlik Trend nebo moderní a elegantní série Flexi. Zatímco v kolekci Karlik Junior zase najdete hermetické nástěnné zásuvky a vypínače.

Typ
Barva
Řada
Další filtry
Cena
-
Price ranges
Kategoria
pixel