Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Schodišťové svítidla, vestavná

( ilość produktów: 34 )

Schodišťové venkovní svítidla

Schody se nacházejí v mnoha budovách, stanoví často prvek vnější infrastruktury. Je tak v případě zvýšeného vstupu do domu nebo při přítomnosti terasy, na který se chceme dostat rovněž z vnější strany, nejen při východu z domu. Jsou také kritickým prvkem mohou být nebezpečné, pokud jsou velmi strmé nebo nedostatečně osvětlené. V tom druhém případě pomohou schodišťové venkovní svítidla. Vhodně osvětlí jednotlivé stupně, zajistí dobrou viditelnost při pohybu po setmění.

Jaké schodišťové venkovní osvětlení vybrat?

 Nejlépe se ověří vnější schodišťové venkovní svítidla, které umisťujeme do povrchu schodu. Jsou to malé čočky v různých tvarech, mohou být kulaté nebo hranaté, montujeme je pevně do podkładu vestavnou metodou. Jsou taktéž takové modely, které umisťujeme na stupních fasádní technikou montaże. Takovýmto způsobem můžeme osvětlit každý stupeň nebo jenom ty vybrané, např. co druhý. Venkovní schodišťové osvětlení je vyrobené z materiálů, které jsou vysoce odolné vůči nepříznivý vlivům vnějších podmínek, především vody, mrazu, nízkých a vysokých teplot ale taktéž pylů a různých nečistot. Musí se charakterizovat mechanickou odolností vůči škrábancům, nárazům co je způsobeno frekvencí a způsobem použití schodu. Neméně důležitý je rovněž vzhled svítidel. Aby se dobře prezentovaly, musí sedět do fasády budovy. Venkovní schodišťové svítidla mají nejčastěji univerzální a nadčasový styl. Vyskytují se v barvě bílé, černé,  šedé a chromu.

Technologie LED

Jejich velkou výhodou je využití V NICH technologie LED. Diody jsou energeticky úsporné, spotřebují dokonce do 90% energie, co znamená velké úspory. Co více, jsou šetrné k životnímu prostředí a člověku, mají životnost až 50 000 hodin. V tomto čase spotřebovali bychom 15 obyčejných žárovek. , Schodišťove vestavne svítidla LED jsou praktickým osvětlením, charakterizující se vysokou estetickou hodnotou a obrovskou úsporou energie.

V naší nabídce jsou dostupné rovněž zahradní reflektory nebo nájezdová svítidla.

Značka
Price ranges
Cena
-
Teplota barvy
pixel