Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

WiFi Řídící jednotky

( ilość produktów: 20 )

Ovládání WiFi - inteligentní řešení pro zajištění bezpečí a pohodlí

Dům je místo, kam se vracíte po náročném dni v práci. Je to místo, kde najdete azyl a kde si můžete odpočinout. Hledáte způsob, jak si zpříjemnit život a kontrolovat spotřebu elektřiny? Nebo chcete, aby se brána otevřela, aniž byste vystoupili z auta, a aby se rolety samy zvedly v určený čas? Ovládání WiFi je pro vás řešením. 

Pokud bydlení má být skutečným potěšením, postarejte se o moderní řešení, jako je například systém smart home. Toto řešení vám pomůže na dálku řídit instalace přímo z vašeho smartphonu. Potřebujete pouze osvědčený ovladač WiFi od společnosti Aququ, přístup k internetu a mobilní aplikaci.

Dostupné typy ovladačů WiFi

 

Ovladače WiFi, které najdete v naší nabídce, se vyznačují vysokou kvalitou provedení, malými rozměry a velmi snadnou instalací do elektrické sítě. Abyste je mohli ovládat na dálku, musíte si do telefonu nainstalovat speciální aplikaci a mít neustálý přístup k Wi-Fi. 

Rádi spíte v úplné tmě? Vyberte si ovladače WiFi, které jsou určeny do rolet, a vytvořte si harmonogram času, jejich provozu. Tímto způsobem systém otevře okna jen chvíli předtím, než se probudíte. Skvělým řešením pro řidiče jsou zařízení pro ovládání brány. Pomocí aplikace můžete otevírat a zavírat vjezd na pozemek, aniž byste museli vystoupit z auta. Záleží vám na kvalitě ovzduší ve vaší domácnosti? Investujte do ovladačů WiFi s výstupem pro čidlo teploty a vlhkosti. 

Od této chvíle budete moci volně ovládat podmínky uvnitř svého domu a přizpůsobit výkon vytápění podle svých potřeb. Zatímco modely zařízení s vestavěným čidlem spotřeby elektřiny vám umožní na dálku sledovat aktuální spotřebu a reagovat, pokud omylem necháte rozsvícené světlo. Vyzkoušejte moderní řešení a užijte si funkční systém chytré domácnosti!

Podívejte se také k dispozici od nás detektory pohybu

 
Značka
Price ranges
Cena
-
pixel