Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Kompletní sady LED pásků

( ilość produktów: 15 )

V sortimentu obchodu aququ.cz najdete sady LED pásků, které lze úspěšně použít téměř v každé místnosti. Jejich rozmanité modely a varianty byly vytvořeny s ohledem na očekávání a potřeby náročných uživatelů. Vyznačují se nejen vysokou kvalitou a pečlivým zpracováním, ale také vysokou funkčností.

Sady LED pásků, nebo-li tip pro každou místnost

LED pásky jsou vynikajícím nástrojem, jak zdůraznit vizuální přednosti prostoru. Osvětlení je dekorativním prvkem, který podtrhuje charakter interiéru a upoutá pozornost. Kompletní sady LED pásků, které jsou k dispozici v obchodě aququ.cz, nabízejí neomezené možnosti, pokud se jedná o místo určení. Lze je připevnit na nábytek, pod schody, skříně nebo na stěny. Lze je snadno použít nejen v místnostech, jako je obývací pokoj nebo jídelna, ale také v koupelně, kde často přicházejí do styku s vlhkostí.

LED pásky mohou emitovat světelný tok v jedné barvě, ale pokročilejší modely umožňují měnit jeho barvu. Tyto sady jsou dodávány s dálkovým ovládáním, takže lze rychle měnit odstín světelného toku. Sady pásků LED lze bez nejmenších problémů přizpůsobit vlastním potřebám. Za tímto účelem stačí pásku přestřihnout v místě určeném výrobcem. Tyto světelné prvky jsou k dispozici také v různých délkách.

Vysoká kvalita a funkcionalita LED pásků

LED pásky jsou vyrobeny z odolného umělohmotného materiálu. V závislosti na použitém standardu krytí mohou být instalovány výhradně v interiéru nebo i v exteriéru. LED diody umístěné na LED pásku svítí rozdílnou intenzitou. Kromě toho se vyznačují nadprůměrnou životností - jejich provozní doba je desítky tisíc hodin. Modely pásků s tímto typem žárovky se rovněž vyznačují určitým počtem LED diod na metr jejich délky. Díky tomu je možné vybavit každý interiér přesně podle svých představ.

 

Dále doporučujeme si stmívače LED!

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel