Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Zahradní prodlužovače

( ilość produktów: 51 )
Značka
Price ranges
Cena
-

Nic člověka tak nerozzlobí jako příliš krátký kabel – to může být nepříjemné zvlášť během práce na zahradě. Pokud se chcete vyhnout této situaci, vyberte si příslušenství, které zajišťuje bezproblémový přístup k elektřině.

Koupíte u nás zahradní prodlužovače, díky kterým můžete zapojit sekačku a další vybavení potřebné během práce na zahradě. Podívejte se na naši nabídku a vyberte si příslušenství, díky kterému zapomenete na problémy s krátkým kabelem.

Které zahradní prodlužovače najdete v naší nabídce?

Na zahradách lze najít mnoho vybavení, které potřebuje napájení. Kromě toho často potřebujeme elektrické vybavení při údržbě rostlin. Abychom se vždy mohli těšit přístupem k elektřině, platí, že je třeba investovat do externích prodlužovačů. Můžete u nás zakoupit zahradní prodlužovače s uzemněním, nebo modely, které:

  • jsou vyrobené za účelem venkovního užití – mají vysokou třídu těsnosti (min IP44), jsou odolné vůči atmosférickým vlivům;
  • obsahují několik zásuvek – takové prodlužovače jsou velmi praktické. S jejich pomocí můžete zajistit napájení několika přístrojů najednou;
  • jsou vyrobené z pryže, a proto jsou velmi odolné;
  • obsahují rozbočovače.

Proč si vybrat zahradní prodlužovací kabely z naší nabídky?

Nabízíme příslušenství, které má různou délku. Díky tomu si vyberete přesně takový model, který bude nejvhodnější pro Vaši zahradu. Navíc lze koupit prodlužovače v různých barvách, tak, aby byly viditelné na pozadí dalších kabelů a umožnily jejich rychlou identifikaci.

Nabízíme příslušenství od známých značek – Pawbol a Energotech. Kromě toho lze u nás najít praktický navíječ na zahradní prodlužovací kabel – a díky tomu lépe ovládat smotané kabely.

Vyberte si z naší nabídky a kupte si prodlužovače vysoké kvality za příjemnou cenu.

Doporučujeme také Prodlužovací bubny a Prodlužovače pro domácnost!

pixel