Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Nouzové osvětlení

( ilość produktów: 8 )

Ve veřejných budovách , obchodech, školách nebo sídlech firem je vyžadováno nouzové osvětlení. Dokonale se bude hodit účinná technologie LED. Díky ní, nouzové osvětlení bude vyzařovat po dlouhou dobu světlo požadovaného výkonu.

Nouzové osvětlení LED, nezbytné v každé budově

O tom, jak by mělo vypadat nouzové osvětlení, naleznete v zákonech. Jeho nejdůležitější výhodou je to, že při ztrátě elektrického proudu i nadále vyzařuje světlo. Díky tomu dokonce za obtížných podmínek Vám může ukázat únikovou cestu z budovy.

Nouzové osvětlení LED se skládá z různých druhů modulů a svítidel. Mohou fungovat připojení do elektrické sítě, ale mají i speciální vestavné akumulátory, v případě výpadku elektrického proudu. V průběhu jejich výroby se postaráno o zabezpečení před vybitím - pro tento účel byly použity elektronické systémy. Vyzařované světlo musí být vhodně přizpůsobeno k výkonu a frekvenci.

Toto osvětlení je vyrobeno z umělé hmoty. Jednotlivé modely se charakterizují rozdílnou pracovní dobou v nouzovém režimu.

Bezpečnostní záruka v budově

Nouzové osvětlení LED musí signalizovat únikovou cestu a informovat o nebezpečí. Jsou proto uzpůsobeny tak, aby se dalo na ně aplikovat únikové značky. Tyto značky jsou osvětleny světlem LED - což umožňuje, aby se na nich zobrazily symboly a informace.

Svítidla mohou být kulatá nebo obdélníková a taktéž mohou mít různou velikost. Naproti tomu světlo, které vyzařují, mají studenou bílou barvu. Nouzové osvětlení jsou produkty, které se dokonale ověří v situacích ohrožení. Funkční modely jsou přizpůsobeny tak, aby byly využívány v různých typech budov, kde panují nepříznivé podmínky.

Stojí za to investovat do vysoce kvalitních vypínačů světla a vhodně přizpůsobeného kancelářského osvětlení.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel