Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Specialistické

( ilość produktów: 43 )

V našem obchodě jsou k dispozici především zářivky v různých variantách. Jedná se o speciální osvětlení, které je velmi charakteristické pro průmyslové prostory.

Speciální osvětlení - co si můžete vybrat?

Vyrábějí se v různých velikostech a emitují světlo různých barev. Halogenové zářivky pro reflektory jsou osvědčenou volbou. Využívají se především v halogenových reflektorech. Kvůli vysoké provozní teplotě se vyznačují uzavřenou konstrukcí. Doporučujeme také halogenové žárovky, které se vyznačují vysokou svítivostí a relativně vysokou energetickou úsporností. Vyznačují se stálou barvou světla a konstantním světelným tokem v celém pracovním rozsahu. Jsou také malé, i když dnes se setkáváme i s většími modely. Díky rozšířené paletě možností je snazší přizpůsobit typ ke konkrétnímu svítidlu a jeho určení. Speciální osvětlení musí mít správnou barvu světla v závislosti na tom, jaké činnosti se v daném prostoru provádějí. Halogenové žárovky se dodávají v různých variantách, včetně teplých, neutrálních a studených barev.

Speciální LED osvětlení pro léčbu různých onemocnění

Kromě toho vám můžeme nabídnout speciální osvětlení pro zcela jiný účel. Jedná se o infračervené zářiče se zdravotními vlastnostmi. Jsou ideální pro léčbu všech druhů bolesti. Jedná se o typ terapie, který prokázala účinnost při léčbě revmatoidní bolesti. Takové specializované infračervené osvětlení způsobuje rozšíření cév, což se projevuje zlepšením krevního oběhu. V našem obchodě proto najdete jak typické speciální osvětlení, tak i jiné, které podporují lidské zdraví a duševní pohodu.

Doporučujeme Vám se seznámit s nabídkou dekorativních LED žárovek a nábytkového LED osvětlení!

Výrobce
Cena
Cena
-
Spotřeba energie
Patice
pixel