Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Prodlužovací buben

( ilość produktów: 54 )
Značka
Price ranges
Cena
-

Prodlužovací bubny – pohodlný přístup k elektřině

Náš sortiment zahrnuje výrobky, které lze upravit podle svých potřeb. Nabízené prodlužovací kabely na bubnu se charakterizují dokonalou kvalitou, proto můžou být užitečné v těžkých podmínkách. Jsou nejen funkční, ale díky speciálně navržené konstrukci také pohodlné v použití. Zákazníci si rádi vybírají naše výrobky, protože jim to přináší mnoho výhod.

 

Výhody prodlužovacích bubnů

  • funkčnost – jednotlivé modely můžou obsahovat i několik zásuvek, což umožňuje zapojení několika strojů najednou;
  • komfort – prodlužovací kabely na bubnu se skládají z konstrukce, která umožňuje srolování kabelu po ukončení práce. Zabrání to zamotání kabelu a omezuje prostor potřebný na skladování prodlužovače.
  • bezpečnost – prodlužovací buben je přenosné nářadí, proto má těsný a stabilní kryt. Díky tomu jej lze použít venku a v těžkých podmínkách, při kterých je nutné dodatečné zabezpečení.
  • rozmanitost – v naší nabídce můžete najít prodlužovací kabely na bubnu různé délky, velikosti konstrukce a s různým počtem zásuvek. Vybrané modely jsou navíc dostupné v několika barvách.

Prodlužovací kabely na bubnu jsou funkční a pohodlný způsob zajištění zdroje elektřiny. Všechny nabízené výrobky jsou vyrobené z materiálů nejvyšší kvality, odolných vůči fyzickému poškození. Kromě toho je kryt navržen tak, aby chránil vnitřní dílčí funkční prvky před prachem a vlhkostí a před přepětím obvodu.

Podívejte se také na prodlužovače pro domácnost a zahradní prodlužovače.

pixel