Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Nájezdové zápustné osvětlení

( ilość produktów: 57 )

Pojezdová svítidla

Nájezdová svítidla jsou svítidly, které instalujeme přímo do země. Našly svoje využití především při podjezdech do garáží, ale taktéž se skvěle hodí do zahrady nebo jako osvětlení vchodu do domu. Je to dáno způsobem osvětlení – osvětlují prostor od spodu. Emitované světlo, které velice dobře osvětluje cestu, chodnik, nájezdovou cestu a dokonce relaxační zónu v zahradě nebo na terase. Nájezdové osvětlení je velice praktické. Svítidla mají malé rozměry, proto mohou být využity prakticky kdekoliv, nezávisle od toho, jak velký prostor chceme osvětlit nebo jak velký prostor máme k dispozici.

Vybíráme nájezdová svítidla

 Prvním rozdílem, kterého si můžeme povšimnout mezi druhy svítidel, je jejich velikost a tvar. Všechny mají malé rozměry, ale nalezneme je jak ve velké tak malé verzi. Mimo to nájezdová svítidla mohou být hranaté nebo kulaté. Vyrábí se je z různých materiálů, mezi které patří ocel a hliník. Kovy jsou samozřejmě patřičně zabezpečeny aby se na nich neobjevila koroze. Nájezdová svítidla musí být dobře utěsněná. Proto všechny námi nabízené svítidla mají krytí na úrovni IP67. Z tohoto důvodu můžete být jistí, že vnitřek lampy bude dobře zabezpečen před vodou, prachem a jinými nečistotami. Nejlepším řešením jsou nájezdové lampy LED.

Proč svítidla LED?

Využívaná technologie je již dlouho známá, zajišťuje svítidlům LED velmi vysokou energetickou úspornost. Spotřeba elektrické energie je dokonce o 90% nižší než u tradičních žárovek. Dodatečně svítí delší dobu, jsou účinnější a nevytvářejí teplo, díky čemu je můžete v materiálech citlivých na vysokou teplotu. Jsou šetrné k životnímu prostředí a člověku, protože v diodách se nevyskytují žádné škodlivé látky, jako například rtuť.

V naší nabídce naleznete rovněž schodišťové osvětlení a nebo interiérové osvětlení různého typu.

Značka
Price ranges
Cena
-
Zdroj světla
pixel