Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Berker R.1/R.3/R.Classic série 1930

( ilość produktów: 446 )

BERKER R.CLASSIC / R.1 / R.3 / 1930

Řada Berker R. Classic je inspirována výrobky Berker, které se objevily na trhu před asi 100 lety. Knoflík v moderním prostředí dělá z řady Berker R. Classic kombinaci klasiky s novými trendy na trhu. Zatímco série R.1 a R.3 se vyznačují kulatými spínači, které jsou zarámovány v úhlových nebo zaoblených rámech. Díky použití různých materiálů a funkcí učiní každý interiér jedinečným. Pokud jde o řadu Berker 1930, je navržen s ohledem na retro styl.

I když nejsou příliš viditelné a jsou obvykle skryty, jsou důležitým prvkem celé elektrické instalace. Zásuvky R. Classic jsou jednou z možností pro osoby, které jsou ve fázi rekonstrukce, oprav, přestavby nebo modernizace elektrické sítě ve svém domě.

Berker R. Classic je součástí rozsáhlejší řady, která zaujme zajímavým designem a dobrými technickými parametry. Čím se odlišuje od konkurence?

  • Čelní deska z ušlechtilého materiálu,
  • základna z vysoce kvalitního plastu,
  • různou povrchovou úpravou, kterou bylo dosaženo díky použití materiálů jako bílé a černé sklo, nerezová ocel, hliník, lesklé plasty,
  • možnost zapuštěné montáže.

Výrobce se postaral o to, aby řada zásuvek Berker R. Classic byla navržena v moderním stylu a splňovala moderní standardy kvality a bezpečnosti. Výsledkem je velká popularita mezi soukromými investory a je také často vybírána odborníky.

Zásuvky Berker R. Classic v naší nabídce

Připravili jsme širokou nabídku zásuvek R. Classic. Najdete v ní křížové otočné vypínače, lustrové, rámečky, zásuvky, čelní krytky (pro zásuvku s uzemněním, pro jednoduché zásuvky UAE) a zásuvky RTV pro individuální montáž.

To, co odlišuje řadu zásuvek R. Classic, je, jak název napovídá, design inspirovaný klasickými trendy v oboru, které byly Top již před 100 lety. Dnešní řešení jsou již technologicky vyspělejší, ale z hlediska vzhledu se mnoho lidí zajímá o retro styl. Výrobce nabízí takové produkty, které vyhoví i těm nejnáročnějších požadavkům.

Zveme vás na pohodlné online nakupování v našem internetovém obchodě s elektronikou!

Najdete zde nejen zásuvky Berker R. Classic, ale také další příslušenství pro elektrické zásuvky a prvky potřebné k dokončení kompletní elektroinstalace doma. Nakupujte z pohodlí svého domova!

Značka
Typ
Barva
Řada
Další filtry
Cena
-
Price ranges
Kategoria
pixel