Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Stojací lampy

( ilość produktów: 308 )

Stojící lampy

Od nedávna se objevovaly pouze v obývacích pokojích, kde byly ozdobou křesel, kávovým stolkům, rohovým pohovkám. Aktuálně se stojící lampy nachází i v jiných místech interiéru. Velmi dobře se prezentují v ložnici, kde účinně nahrazují lustry a dokonce malé noční lampy. Dobře osvětlí i jídelní prostor, hrdě stojí v blízkosti stolu s židlemi, kde jsou svědky rodinných oslav. Stojící lampy mají mnoho výhod a mají také velice univerzální využití. V závislosti od velikosti, tvaru a možnosti regulace úhlu nebo směru svícení, můžeme je považovat jako hlavní světelný zdroj nebo doplňkový, při realizacji našeho plánu funkčního a moderního interiéru.

Stojící lampy ve stylu Vašeho interiéru

V našem obchodě naleznete osvětlení, které bylo navrženo s ohledem na konkrétní styly interiéru. Pro rustikální a selský interiér navrženo dřevěné stojící lampy, které se idealne komponují s nábytkem, který był rovněž vyroben z přírodního materiálu. Moderní lampy se charakterizují skromnym a moderním designem. Jsou zřídka ve verzi maxi, zdůrazňují takovým způsobem svojí přítomnost v místnosti. V jejich případě se klade důraz na koloristiku, jako je bílá, černá nebo odstíny šedi. Klasické podlahové lampy se charakterizují přítomností stínidla nebo skleněného lustru. Existují i modely, které navazují do stylu glamour s třpytivými krystalky.

Stojící lampy do obývajícího pokoje, ložnice a jídelny

V obývacím pokoji nejčastěji stavíme stojící lampu v blízkosti odpočinkové zóny, vedle křesla nebo gauče. V jídelně bude ideálně sedět k velkému stolu s židlemi, nejlepší bude v takovém případě vybrat verzi z delším ramenem. V ložnici můžete vsadit na vhodnější atmosféru. Útulné světlo Vám zaručí, stojící lampa s materiálovým stínidlem.

Značka
Barva
Tvar svítidla
Zdroj světla
Teplota barvy
Patice
Počet světelných zdrojů
pixel