Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Elektromagnetické zámky

( ilość produktów: 35 )

K zabezpečení majetku a pozemků se používají moderní systémy kontroly přístupu. Tato zařízení jsou součástí automatizace budov a umožňují dálkové ovládání dveří, vrat nebo branek. Interkomy a videodomofony se díky své účinnosti a bezproblémovému provozu stávají jakýmsi standardem v komerční i bytové výstavbě. Správné fungování instalace vyžaduje nejen monitorovací zařízení, ale také elektromagnetické zámky integrované do systému. Tyto zámky slouží k zamykání a otevírání dveří bez nutnosti použití klíče nebo kliky. V závislosti na typu instalovaného zařízení se ovládá pomocí dálkového ovládání nebo panelu uvnitř budovy.

Elektromagnetické dveřní zámky

V naší nabídce najdete modely různých konstrukcí a způsobů montáže. Můžeme vám nabídnout obyčejné elektrozámky, které budou univerzálním prvkem většiny přístupových systémů. Prodáváme také moderní elektrické zámky s pamětí a blokováním v horizontálním i vertikálním provedení. Nejpokročilejší modely jsou vybaveny monitorováním uzavření, které stanoví dodatečnou ochranu proti neoprávněnému vniknutí.

Elektrozámky od renomovaných výrobců

Náš sortiment zahrnuje výrobky špičkové kvality, které jsou kompatibilní s moderními bezpečnostními systémy. Námi nabízené elektronické zámky pocházejí z kolekce osvědčených značek, díky čemuž jsou:

  • solidní,
  • odolné vůči atmosférickým vlivům,
  • neproniknutelné
  • vyrobené z antikorozních materiálů,
  • spolehlivé,
  • snadné v použití.

Elektromagnetické zámky lze instalovat do dveří, vrat a branek. Jsou upevněny pomocí úhelníků a plocháčů, a proto nevyžadují složitou montáž. Konstrukce elektromagnetických dveřních zámků se skládá z precizně navržených mechanismů, které zajišťují spolehlivý chod i v náročnějších podmínkách.

Podívejte se také k dispozici od nás exteriérové panely.

Zveme Vás k seznámení se z nabídkou Aququ!

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel