Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Detektory plynu, oxidu uhelnatého, kouře

( ilość produktów: 22 )

Detektory - moderní přístroje pro domácnost

V naší nabídce naleznete širokou nabídku přístrojů, které slouží nejen k detekce oxidu uhelnatého, ale také plynu a dalších škodlivých látek vznikajících při spalování. Jsou vybaveny speciálními detektory, které dokáží odhalit zvýšenou koncentraci plynu nebo oxidu uhelnatého. Mohou být kompatibilní s dalšími přístroji chytré domácnosti nebo mohou být instalovány samostatně.

Široká nabídka detektorů plynu, kouře a oxidu uhelnatého

V aktuální nabídce najdete produkty, jako jsou:

  • Detektory plynu - tato zařízení spustí alarm, když zaznamenají zvýšenou koncentraci plynu ve vzduchu. Lze je instalovat v jakékoli místnosti, kde je k dispozici plynové zařízení. Senzory plynu by měly být umístěny v kotelně, koupelně nebo kuchyni v blízkosti plynových spotřebičů.

  • Detektory kouře - tato zařízení se používají jako součást protipožárního systému. Detektory kouře spustí při detekci nebezpečí poplach, takže můžete okamžitě reagovat a zabránit rozšíření požáru.

  • Detektory oxidu uhelnatého - tento typ zařízení by měl být umístěn v každé místnosti, kde hrozí riziko výskytu oxidu uhelnatého. Instalace detektoru oxidu uhelnatého by proto měla zahrnovat koupelnu, kuchyň a místnost s krbem. Princip fungování takového detektoru je podobný jako u detektoru plynu.

Detektory jsou jediným způsobem, jak se chránit před nebezpečím úniku škodlivých látek. V naší nabídce najdete detektory s různými funkcemi, vybavené zvukovým a světelným alarmem.

Doporučujeme také prověřit signalizátory vstupu a detektory pohybu!

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel