Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Světelné zdroje

( ilość produktów: 1234 )

Světelné zdroje

Osvětlení je nezbytným prvkem vybavení každé budovy a i prostoru kolem ní. Poskytuje komfort při pohybu v místnostech a při provádění různých činnosti, má také pozitivní vliv na bezpečnost. Tradiční žárovky a svítidla nesplňují úkol, nebudou-li vybaveny správně zvolenými světelnými zdroji. Výrobky nabízené v této kategorii jsou založeny na technologii LED, která poskytuje všechny výhody tohoto řešení.

LED světelné zdroje a jejich výhody

LED osvětlení je již dlouho ceněno jak odborníky, tak uživateli. Mezi jeho výhody patří velmi dlouhá životnost, protože průměrné LED zdroje vydrží 15-30 krát déle než tradiční žárovky s wolframovým vláknem. Protože nevyzařují teplo, při zapnutém světle, šetří energii a v důsledku toho jsou ekologické. Zároveň se vyznačují širokou škálou barev světla, což umožňuje přizpůsobení konkrétním potřebám.LED osvětlení je nejbližší dennímu světlu a na rozdíl od jiných zářivek - svítí nepřetržitým spektrem. Díky těmto vlastnostem je příznivé lidskému oku. Díky vysoce koncentrované paprsku jsou z led světelné zdroje vhodné pro tvoření světelných scén a rozjasňování pracovních zón.

Nabídka žárovek, zářivek a reflektorů

V široké nabídce zdrojů světla, které nabízíme v našem internetovém obchodě, naleznete modely o různé síle, tvaru a pro různé účely. Základem jsou žárovky, které nemají nic společného s tradičními žárovkami, ale připomínají je tvarem. Tato řada zahrnuje tradiční modely ve formě skleněných bublin, žárovky E14 ve tvaru plamene svíčky nebo populárního GU10 s charakteristickým zploštělým tělem.Nabízíme také široký výběr zářivek LED v několika standardních délkách a s výkonem 9W a více. Tato řada je doplněna kompaktními zářivkami, bodovkami a reflektory, charakteristickými žárovkami industriálního stylu a jinými světelnými zdroji LED známých značek.

Výrobce
Cena
Cena
-
Pohybový senzor
Počet pólů
Spotřeba energie
Patice
pixel