Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Kontakt Simon

( ilość produktów: 2429 )

Kontakt Simon – elektroinstalační příslušenství

Kontakt-Simon SA je společnost s velmi dlouhou tradicí. Firma byla založena v první polovině 20. století, 1921 roce. Zpočátku fungovala jako akciová společnost elektrotechnického průmyslu v Czechowicích, zabývající se výrobou instalačních a osvětlovacího zařízení, elektroměrů, rezistorů a regulátorů. V roce 1934 byly do výroby zavedeny měřiče výkonu, v roce 1952 - vícekontaktní konektory a nové typy spínačů a v 70. a 80. letech mnoho jiných produktů. Vynikala především charakteristickými svítidly a stmívači. Společnost Kontakt Simon funguje pod současným názvem od roku 2005 a nabízí široký výběr moderního a elektroinstalačního zařízení.

Zásuvky Kontakt Simon a jiné produkty

Z této kategorie nabízíme moderní zásuvky Kontakt Simon a další příslušenství, které je určeno k vytvoření elektrických rozvodných systémů. Elektrické instalační zařízení je vyráběno touto společností v několika řadách Simon, jako např.: Simon 10, Simon 15, 84, Akord, Basic a Classic. V nabídce nechybí taktéž inovativních řešení, které spolupracuje se smart home.

Široká nabídka produktů

Nabídka elektronických a telekomunikačních zásuvek a vypínačů je doplněna zásuvnými mechanismy, jedno-, dvou- a vícenásobnými rámečky, montážním příslušenstvím, povrchovými krabicemi, stmívačem, vložkami do počítačových zásuvek, tlačítky a mnoha dalšími produkty. Výhodou vypínačů Kontakt Simon různorodost tvarů a barev s možností mnoha kombinací sad zásuvek v jedné instalaci.

Typ
Barva
Řada
Další filtry
Cena
-
Price ranges
Kategoria
Kategoria
pixel