Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Philips Hue - inteligntní osvětlení

( ilość produktów: 29 )

Inteligentní osvětlení Philips HUE

Vytvořte si svůj vlastní inteligentní systém osvětlení, který bude spojen z tempem Vašeho života. Postarejte se o komfort bydleni, dobrou pohodu svých blízkých a Vaše společné bezpečí. Pomůže Vám v tom Philips HUE, nová řada produktů, určených k vytvoření integrovaného systému osvětlení, který Vám zlepší komfort každodenního života. Představte si, že ráno Vás probouzí lampa přirozeným světlem a v průběhu sledování filmů s přáteli světlo se mění na různé barvy v rytmu hudby. Není to skvělé? To je právě inteligentní osvětlení, moderní systém Philips HUE.

Inteligentní osvětlení – více bezpečí, komfortu a zábavy

Philips HUE umožňuje jednoduché ovládání s využitím mobilních zařízení, zároveň kdy jste doma nebo v době Vaší nepřítomnosti. Můžete nastavit libovolný odstín světla a kontrolovat systém i na dálku. Inteligentní osvětlení je kreatorem světelných efektů a pohodové atmosféry. Díky němu interiér se promění v estrádu, na které se budou odehrávat barevné show, které se bude měnit v rytmu hudby.

Inteligentní osvětlení Philips HUE můžeme tvořit Rovněž ve Vaší zahradě a před domem. V nabídce máme lampy, ale i LED pásky, které jsou přizpůsobené k využití v exteriéru. Nyní Vaše zahrada se může proměnit v místo ještě kouzelnější a víc intimní. V naší nabídce naleznete prvky systemu HUE, s využitím kterých můžete vytvořit kompletní infrastrukturu inteligentního osvětlení. Nabízíme základní sady jak i pásky lighstrip a ovládání. Vše je na Vás, v jak velké míře bude osvětlení integrováno s Vaším každodenním životem a jak velké změny zavede. Integrované osvětlení je synonymem bezpečí, komfortu a nadprůměrného pohodlí, které čerpáme s odpočinku v zátiší našeho domova.

V naší nabídce naleznete rovněž obyčejné žárovky LED a taktéž dekorativní žárovky.

Cena
Cena
-
Spotřeba energie
Patice
pixel