Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Fázový vodič

( ilość produktów: 51 )
Značka
Price ranges
Cena
-

Fázový vodič – montování aparatury v rozvaděči

Elektrickým vodičům se říká také proudové nebo prostě přípojnice. To jsou prvky nutné k správnému připravení elektrické instalace. Díky nim je možné spravné a bezpečné dodání elektrické energie do každého přijímače v prostoru. Fázové vodiče jsou nevelkých rozěrů lišty, které zahrnují tenké elektrické kontakty.

 

Fázové vodiče - typy a použíti

Fázové vodiče lze rozdělit na několika typů. Každý se charakterizuje jinou budovou a použitím. Můžeme zmínit vodiče:

* hřebenové

* vidlicové 

*konektorové

 

Vodiče hřebenové jsou určené k horizontálnímu nebo vertikálními spojení nadproudového jističe s proudovým chráničem. Jedním z nejzajímavějších horizontálních modelů je KDN451E. Je přizpůsobený nápětí 400V a jmenovitému proudu 80A. 

 

Vidlicové vodiče se charakterizují elektrickými kontakty ve velmi specifickým tvaru. Z důvodu, že mají dodatečný izolační nátěr, máme větší možnosti, pokud jde o využití. Budou užitečné nejenom v domácnosti, ale také v továrnách. V souvislosti od potřeby, lze je dostat v dvou verzích, dlouhé - například KDN480B Hager, délka 1000mm, a také krátké - například model 215641 Eaton, délka 210 mm.

 

Konektorové vodiče - vypadají trochu jako prodloužení prútů. Kompozice vodičů připomíná to kompozici vodičů hřebenových. Nejčástěji se je využívá v továrnách. Populárním modelem je Acti9 A9XPH157, který zahrnuje 57 modulů. Menší model A9XPH324 má 24 moduly, ale stejně jak jiné elementy, lze je odstranit. 

 

Na co si musíme pamatovat, během nákupu?

Základem elektricé instalace by měly být prvky nejvyšší kvality. Během vybírání vodičů musíme vzít v úvahu výrobce a kvalitu vyrobení. Pokud se rozhodneme na ověřený produkt, můžeme být jistí, že je efektivní, což bude mít vliv na bezpečenství instalačního systému.

Podívejte se také na rozvaděče z naší nabídky!

pixel