Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Instalační relé

( ilość produktów: 76 )
Značka
Price ranges
Cena
-

Instalační relé - základ elektricé instalace

Použití elektrických instalací a zařízení, které jsou k ní připojené, v současné době se týká každého. Elektřinu potřebujeme nejen v domácnosti, ale také v kancelářích, továrnách a veřejných budovách. Ale aby elektrická energie mohla volně proudit jednotlivými prvky, nutné je použití elementů jako instalační relé. Podívejte se, co jsou přesně instalační relé a proč jsou takhle důležité v instalačních systémech.

Instalační relé - typy a použití

Instalační relé je prvek, který odpovídá za správné fungování systému elektrické instalace. V závislosti na vybraným modelu může odpovídat za několika obvodů, ve kterých působí určené změny. Správná montáž relé má vliv na ovládání elektrickým proudem v vybraných objektech. Můžete vybírat mezi prvky různého typu. Zmíní se relé:

  • instalační
  • prioritní
  • nadproudové
  • impulsní
  • interfejsní

Jak vybrat správné instalační relé?

Vhodný výběr relé je velmi důležitý pro bezpečnost celé elektrické instalace. Stále častější použití v domácnostech a veřejných budovách solárních panelů donutilo jich majitelů správné připojení. Instalační relé Ex9IP 4P 16A DC 101762 Noark je komfortní řešení aplikované v rozsahu jmenovitého proudu do 63 A a jmenovitého napětí do 1000 V DC. Zboží může sloužit také k samostatnému odpojení jednotlivých panelů od instalace. Velkou výhodou je také, že lze kombinovat relé se širokou škálou příslušenství.

Pokud je třeba ovládat zařízení s nízkým výkonem, nejčastěji v domových instalacích, používá se instalační relé Ex9CH25 40 230V 50/60Hz AC 102412 Norak. Modely ze řady Ex9CH se charakterizují modulovou budovou, která je v souladu se standardem IEC/EN 61095.

Podívejte se také na ostatní relé z naší nabídky, například na časové relé.

pixel