Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Fázové detektory / přepínače fází

( ilość produktów: 61 )

Kompletní a rozsáhlá elektrická instalace často vyžaduje použití fázového přepínače. Přesněji řečeno, toto zařízení je užitečné v třífázových sítích a je obecně odpovědné za bezpečnost celého systému v případě výpadku napětí nebo napěťové asymetrie. Jeho úlohou je rozpoznávat výše uvedené problémy a reagovat na ně, tj. vypnout motor, pokud změna napětí je po delší dobu. Čidlo výpadku fáze funguje spolehlivě a vy se můžete cítit bezpečněji.

V našem obchodě jsme shromáždili širokou škálu produktů. Mezi nimi najdete automatické fázové přepínače od značek jako Eaton, F&F a Zamel. Jsou to výrobci, kteří poskytují vysoce kvalitní elektrická zařízení, takže těmto značkám můžete důvěřovat. Jako mnoho profesionálů z celé Evropy.

Fázové detektory v naší nabídce

Na výběr nabízíme fázové detektory v mnoha typech. Liší se stavbou, napětím, maximálním zatěžovacím proudem, hysterezí, prahovou hodnotou spínání, spínací dobou, provozní teplotou a způsobem signalizace vstupních napětí.

Jsme si vědomi, že tak velký výběr automatických fázových detektorů ztěžuje kupujícímu rozhodování se pro konkrétní model. U nás naleznete:

  • senzory sledu fází
  • automatické spínače spolupracující s stykači,
  • automatické spínače s prioritní fází,
  • detektory zániku fáze s kontrolou ovládání stykače,
  • detektory sledu, zániku a fáze,
  • napájecí zdroje transformátoru,
  • fázové přepínače

Nejste si jisti, co vybrat? Můžete se kdykoliv poradit s našimi specialisty, kteří nabízejí profesionální pomoc a radu a jsou připraveni Vám doporučit nejlepší fázové přepínače odpovídající vaší investici. Prohlédněte si také stavební rozvaděče dostupné v naší nabídce! Díky možnosti online nakupování ušetříte spoustu času a peněz. Produkty zakoupené v našem obchodě budou doručeny na uvedenou adresu co nejdříve - některé dokonce do 24 hodin od okamžiku platby za objednávku!

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel