Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: Dominik 420790285057info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Impresja

( ilość produktów: 487 )

Zásuvky Ospel Impresja

V dobře navržené a provedené elektrické síti se počítá každý detail. Není bez významu, jaké vnitřní a vnější prvky si vyberete. Zákazníci kladou velký význam výběru zásuvek. Ospel Impresja je značkou, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitního příslušenství. Není proto divu, že tyto produkty vyhledává mnoho zákazníků - působivé, solidní zpracování a estetický design.

Hledáte špičkové produkty do svého domu? Mnoho soukromých osob nebo firem se rozhodlo zakoupit zásuvky Ospel Impresja. Ospel je předním výrobcem elektroinstalačních zařízení v Polsku a těší se uznáním v tuzemsku jak i v zahraničí. Každý z produkt nesoucích logo této značky, má potřebné bezpečnostní certifikáty a jejich produkty jsou vyráběny v souladu s platnými normami.

Zásuvky Ospel Impresja v naší nabídce

Díky rozmanitosti tvarů, velikostí a barev elektrické zásuvek Ospel Impresja, je snadné je v našem obchodě najít, v nabídce naleznete taktéž další prvky nezbytné pro provedení komplexní instalace. Mezi nimi jsou rámečky, vypínače a montážní krabice. Ověřte také praktické montážní příslušenství.

Doporučujeme vaší pozornosti:

  • jednoduché, dvojité, trojité a čtyřnásobné rámečky,
  • jednopólové vypínače,
  • hermetické zásuvky
  • jednoduché a dvojité zásuvky Ospel Impresja.

Tato produktová řada je určena nejen pro domácí použití, ale také pro práci v obtížnějších podmínkách. Mnoho z nich je dostupných v několika barevných provedeních - od tónované bílé, béžové nebo šedé až po mírně avantgardnější, jako je švestka nebo limonka. Ve verzi ze skla vypadají ještě stylověji.

Pokud hledáte moderní, bezpečné a cenově atraktivní produkty tak Vás zveme k prohlédnutí naší nabídky elektrických zásuvek Ospel Impresja.

Doporučujeme rovněž nabídku interiérového osvětlení.

Typ
Barva
Další filtry
Cena
-
Price ranges
Kategoria
pixel