Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Flexi

( ilość produktów: 340 )

Karlik Elektrotechnik je polská firma, která od roku 1978 navrhuje a vyrábí elektroinstalační zařízení. Její nabídka zahrnuje designové produkty přizpůsobené potřebám a očekáváním moderních zákazníků. Z široké nabídky produktů si zaslouží pozornost kolekce Flexi. Zahrnuje moderní zásuvky, vypínače, rámečky a další prvky nezbytné k dokončení a zlepšení funkčnosti domácích instalací.

Zásuvky Karlik Flexi v mnoha variantách

Společným charakteristickým prvkem produktů v kolekci Flexi je spojení rámečků s vnitřním prvkem ve formě monobloku. Díky tomu usnadňují montáž a vypadají na stěně estetičtěji. Zásuvky Karlik Flexi jsou dostupné v mnoha variantách, od elektrických modelů, až po telefonní a počítačové modely. Zajímavým řešením jsou datové zásuvky na klíč anebo hermetické zásuvkyKromě zásuvek, firma Karlík nabízí také různé typy spínačů a regulátorů. V této kategorii jsou elektrické zásuvky Karlik Flexi doplněny pohybovými senzory, regulátory osvětlení a teploty, kabelovými vstupy, ovladači rolet a doplňkovými produkty. Patří mezi ně vyměnitelné tlačítka, moduly podsvícení, montážní kostky a kondenzátory pro zářivky.

Elektrické zásuvky Karlik Flexi - užitková krása

Produktová řada Flexi se vyznačuje atraktivním designem, který v kombinaci se širokou škálou barev umožňuje diskrétní integraci prvků elektroinstalace do uspořádání interiéru. Zásuvky Karlik Flexi jsou k dispozici v univerzálních barvách - bílé a béžové, ale také stříbrné, zlaté a hnědé metalíze a grafitové. Specifičností této kolekce je možnost kombinovat různé mechanismy v jakékoli sadě. 

Elektrické zásuvky Karlik Flexi, anténní zásuvky, multimediální zásuvky a další byly navrženy tak, aby po odstranění jedné strany rámečku bylo možné kombinovat díly pomocí péra a drážky a tvořit tak složité víceprvkové systémy. Horizontální a vertikální vícerámečkové systémy vypadají v interiéru skvěle, což eliminuje potřebu instalace více jednoduchých rámečků.

V našem obchodě najdete také technické osvětlení- ověřte to!

Typ
Barva
Cena
-
Price ranges
pixel