Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Hermetické stropní svítidla

( ilość produktów: 118 )

Hermetické stropní svítidla

Hledáte spolehlivá svítidla, která budou fungovat bez ohledu na podmínky a okolnosti? Dokonce v těžkých podmínkách jsou ideální hermetické stropní svítidla se zpevněnou konstrukcí. Nejenže jsou solidní a mají dlouhou životnost, ale také elegantně vypadají a poskytují optimální množství světla pro každý interiér.

V naší nabídce naleznete hermetické stropní lampy, které dokonale odpovídají charakteru a stylu moderních interiérů. Můžete je vybrat jako hlavní zdroj světla nebo je kombinovat s plafony či nástěnnými svítidly. Takže i tam, kde nedochází denní světlo, lze vytvořit příjemnou atmosféru.

Stropní svítidla s krytím IP44 - spolehlivém lampy do dílny

Stropní svítidla s krytím IP44 vykazují zvýšenou odolnost proti prachu, vlhkosti a měnícím se teplotám. Jsou dobře chráněny proti vnějším vlivům, že dlouho a spolehlivě fungují i ve vnějším prostředí. Při aranžování se vyplatí sáhnout po těchto produktech do:

  • průmyslové haly,
  • sportovišť,
  • sklady a distribučního centra,
  • výrobního podniku nebo obchodu

Všude tam, kde je hodně prachu a jiných nepříznivých faktorů, se budou hodit hermetické stropní lampy, které najdete v našem obchodě! Mají geometrické tvary a různé formy, svítí bodovým nebo rozptýleným světlem.

Hermetická stropní svítidla v naší nabídce

V nabídce eshopu Aququ naleznete různé modely hermetických stropních lamp. Jsou ideální pro osvětlení interiérů a lze je instalovat i do exteriéru. Stropní svítidla se zvýšeným stupněm krytí IP44. Jsou napájeny úspornými žárovkami, takže splňují moderní normy kvality a bezpečnosti a jsou v souladu s předpisy o ochraně životního prostředí. Podívejte se také k dispozici od nás fasádní lampy.

Nakupujte online svítidla známých značek: Greenlux, GTV, Horoz, Kanlux, Kobi a mnoho dalších. Doručíme vám je až domů!

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel